Tehnički kutak > Garaža
Moj sp 180
CoK:
--- Citat: dino_180 - 10 Srpanj, 2010, 12:40:41 ---eee pa viđao sam ti bajk na poslu.nova srka BB jel tak.bio sam sad malo češče tamo ovih dana.feder od polumjeseca mi je ispao i ona ušica na kojo se drži onaj mali k..koji se hvata na prsten na radilici mi je pukla pa trebam novo deklo.lajtung nije original zadnji pa je jedino tako pasao radi onog spoja i fino išao uz blok.prednji sam radio po mjeri u vepu.uglavnom več sam rekao posla ima još al no keš ima još puuno toga šta imam u planu al to slj.godine tek :angry9: a šta se tiče plastika nebi farbao hrapave.znam da se ne farbaju al ove su fakat kad makneš crnu boju s njih sive od starosti.trebao bi nove plastike.ove nisu baš u bajnom stanju pa mi je žao dat soma i nešto kuna za ofarbat ajmo reč ofucane plastike.
--- Kraj citata ---
I mislio sam da si to ti al mi bio bed uletit...pusio sam tvoje cigare kod jurce kad sam bio s docom ;D
kupovo si neke brtve cilindra za spa...
--- Citat: vx - 10 Srpanj, 2010, 12:41:38 ---to je slika bivše gilere od jednog poznanika, i kažem ti meni se nimalo nesviđa ta perla prelijeva se u šporku žutu,plavu...uglavnom kad je uživo vidiš izgleda :trespaf:
a ovako je prije izgledala moj gilera, po meni neusporedivo ljepša
http://img163.imagevenue.com/img.php?image=09254_DSC02029_122_786lo.JPG
nisan iz Splita nego iz Kaštela, a mislim da je ovaj skuter kasnije završio u Stobreču ,tko zna gdje je sad :dontknow:
--- Kraj citata ---
jako lijep ...
dino_180:
dadada sad se sječam a to si ti.na poslu te nisam vidio.il jesam pa te nisam skontao.bum ti se javio kad ti opet dođem na job ak nije bed?
dino_180:
--- Citat: vx - 10 Srpanj, 2010, 12:41:38 ---to je slika bivše gilere od jednog poznanika, i kažem ti meni se nimalo nesviđa ta perla prelijeva se u šporku žutu,plavu...uglavnom kad je uživo vidiš izgleda :trespaf:
a ovako je prije izgledala moj gilera, po meni neusporedivo ljepša
http://img163.imagevenue.com/img.php?image=09254_DSC02029_122_786lo.JPG
nisan iz Splita nego iz Kaštela, a mislim da je ovaj skuter kasnije završio u Stobreču ,tko zna gdje je sad :dontknow:
--- Kraj citata ---
crno bjela slika je al inače ovak je ljepa.gle ziher neču na blef uzimat neg prvo vidjet te boje kak izgledaju.zasada si me razuvjerio od perle al budem još vidio.a kakva je ta tvoja.samo sjajna sa sljokicama,obična?
vx:
mat bijela , čista bijela
dino_180:
aha.bum ja sebi pogledao sve opcije bjele i onda farbanje.inače nije loša tvoja boja!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju