Tehnički kutak > Garaža

Moj sp 180

<< < (8/8)

dino_180:

--- Citat: DevMichele - 13 Srpanj, 2010, 13:11:57 ---odlican sp ...ali da je moj
-spuh bio iso u crno
-tapeciran sic u crno
-hrapave plstike nebi dirao
-poskidao naljepnice tipa malosi polini :D radje stavi neke dainese ,braking,brigeston  :binkybaby:                               

--- Kraj citata ---
u prvom postu piše da je spuh posuđen.imam oriđiđi ofarban u mat crno s novim limičem al je puknut.trebam ga povarit malo.sic isto ide u mat crnu i boja nova i još par detalja al kao šta sam napisao no keš.hrapave plastike su bile skroz izbljedile pa sam ih ja sfušo bezveze u crno.(tražim neke u super stanju)naljepnice če isto iči dolje kad ga ofarbam kad skupim pare.amortizer je rms plinski za 1500kn.prezadovoljan sam.disk je isto u planu al no keš.tvoj je michele bio dobar i jebeno je išao.bio je očuvan dosta ispod plastika i ti detalji.

dino_180:

--- Citat: igor.sb - 13 Srpanj, 2010, 13:39:41 ---nije spuh njegov, ovaj je na posudbu

sto se tice ovog rms amorta, nije to tak ni jeftino  ::)

i zar nisi ti dino pricao kad je amort skrz raspusten da je i dalje tvrd pun k. il sam zabrio

--- Kraj citata ---
nisi si zabrijao nego sam ja brijo da nemre al da se otpustit.čak mi je sad malo više tvrd jer bolje paše.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju