da i ja malo pokažem kaj vozim.rama je 98 godina a blokovi 2003.kad sam ga kupio bio je u totalnom kršu pa sam ga malo sredio.plastificirao sam mu u mat crno felge,čeljusti,utege,nogaru i ručice kočnica su u planu.čukice su od sp2003 godina kao i rep i prednja maska.u planu mi je jpš stavit sic od sp i tapecirat ga u mat crnu boju,nanovo ga ofarbat u istu kombinaciju.ali bi bila perla bjela sa mat crnom.cjelu sam struju nanovo izolirao sve stopice i crjeva sva moguča zamjenio,ofarbao ramu u mat crno.svi novi šarafi i šelne.kupio sam si rms plinski amortizer.u nosač motora(klackalicu)sam si stavio igličaste ležajeve(pašu isti kao i za bolcnu klipa) da mi ne izgleda motor uvijeno odozada šta se događa.u nosaču na bloku sam isto stavio lečajeve i motor je stvarno bolje vozit.blokovi su cjeli rastavljeni očiščeni i ofarbani u boju aluminija.možda malo pre upadljivo al ajd.stavio sam si malossi radilicu i variomat.cilindar je portiran,pm tuning glava,stage6 usis i prirubnica,keihin pwk 28 frgica,gljiva,polini kevlar,malosi bjeli onaj veči centralni i plavi federi kvačila.stavio sam xenon.trenutno imam auspuh od hexagona jer je moj pukao al kad nabavim novi ide na pjeskarenje i farbanje u mat crno.i limič zaštitni novi naravno.neznam da imam novaca malo više za izdvojit napravio bi puno više al kak je tak je i sretan sam s tim šta imam.evo par slikica mojeg espeja