Tehnički kutak > Tuning skutera

Standardni variomat vs Malossi Multivar

<< < (3/3)

NEOs:
Meni rolice na multivaru traju 1000km max. Da li mi mozete pomoci da ispoliram te kanale. S cim, sto trebam kupiti, da ne ostetim.

P.A.L.A.C:
s vremenom kako se rolice trose tako se kanali izglade.

To3cutter:

--- Citat: Mr J - 14 Rujan, 2007, 09:24:05 ---
--- Citat: To3cutter - 13 Rujan, 2007, 22:44:18 ---Gdje je onda nauka da se to tvornicki napravi? Ne kuzim. Ako se ispituju masine i prijenosi, zasto onda nije u tvornici napravljen optimalan variomat?

--- Kraj citata ---

Trgovina kolega... Ako je serijski sve super nitko nece kupovati tuning dijelove...

--- Kraj citata ---
Kuzim ja trgovina. Ali to bi onda znacio da proizvodjaci skutera imaju deal sa ovima kaj to tuniraju, a mislim da nemaju. Soma kuna je puno za sarene rolice. Bolje kupiti termo grupu pa znas kaj imas.

SlowRider:

--- Citat: To3cutter - 14 Rujan, 2007, 13:23:23 ---
--- Citat: Mr J - 14 Rujan, 2007, 09:24:05 ---
--- Citat: To3cutter - 13 Rujan, 2007, 22:44:18 ---Gdje je onda nauka da se to tvornicki napravi? Ne kuzim. Ako se ispituju masine i prijenosi, zasto onda nije u tvornici napravljen optimalan variomat?

--- Kraj citata ---

Trgovina kolega... Ako je serijski sve super nitko nece kupovati tuning dijelove...

--- Kraj citata ---
Kuzim ja trgovina. Ali to bi onda znacio da proizvodjaci skutera imaju deal sa ovima kaj to tuniraju, a mislim da nemaju. Soma kuna je puno za sarene rolice. Bolje kupiti termo grupu pa znas kaj imas.

--- Kraj citata ---

To ti je soma kuna jer je veca kubikaza.
Za 50ccm ti je oko 500kn.

Mr J:

--- Citat: To3cutter - 14 Rujan, 2007, 13:23:23 ---Kuzim ja trgovina. Ali to bi onda znacio da proizvodjaci skutera imaju deal sa ovima kaj to tuniraju, a mislim da nemaju. Soma kuna je puno za sarene rolice. Bolje kupiti termo grupu pa znas kaj imas.

--- Kraj citata ---

Ali multivar se jako osjeti na 4t masinama vece kubikaze... Za neke 4t masine i nemas kit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju