Tehnički kutak > Tuning skutera
Standardni variomat vs Malossi Multivar
To3cutter:
U cemu je razlika? Zasto je taj Malossi bolji? Ne kuzim, jel laksi od originala? Tezi? Veci? Manji? Nije to malo soma kuna, brijem da je to cisto subjektivni osjecaj, stavio sam sarene rolice i sad mi motor leeeti.. ajmo tehnicka lica... gdje je bitna razlika?
X-Thug:
mislim da je vec neko negdi objasnia razliku izmedju malossijevog i obicnog...
P.A.L.A.C:
drugaciji je kut penjanja remena, znaci nagib nije pod istim kutem.
na multivaru je puno kosiji zato se remen brze dize gore i bolje je ubrzanje i medjuubrzanje.
3alfa3:
Razlika je u kutu penjanja remena, a ciji polozaj odredjuje stupanj prijenosa. Multivar to ima optimalnije rijeseno.
Druga stvar je sto (barem kod modela za Piaggio 50 kojeg imam) on izgura remen vise nego serijski variomat pa je time povecana krajnja brzina bez povecanja broja okretaja motora sto je obicno slucaj kod serijskih variomata.
npr, sa serijskim variomatom imam iste okretaje do 80-tak km/h kad je prijenos u max omjeru, a nakon toga povecanje brzine dobivam samo povecanjem broja okretaja - skut pocne nabirat sve vise i vise okretaje. Kod Multivara mi se to ne desava niti na 100-105km/h gdje mi je max. brzina.
Mr J:
drugacija je krivulja u kanalima rolica... znamo da su kanali napravljeni tako da imaju jednu krivulju po kojoj se rolice penju i onda tako guraju pomicnu polutku variomata ka nepomicnoj (vanjskoj) i na taj nacin podizu remen koji se nalazi izmedju prethodno spomenutih polutki...
i kao sto su svi vec rekli malo je drugacije skosenje na pomicnoj polutci variomata... Vjerojatno je i nesto zanemarivo laksi, te je poklopac (kalota) takodjer drugacije geometrije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju