Mamicu mu....
Izgleda da problem nije bio u ditechu negu u meni.... hh
Evo sta se dogodilo, nakon sto sam promijenio karike, slozio sve nazad.... vratio konektore.... stisnem paljenje upali mi se svijetlo na instrument tabli
, pomislim ja da nisam mozda konektore zamjenio (sto ce se na kraju ispostaviti da nisam) zamjeniom ja konektor na zelenom injektoru i na termostatu (pošto su jedino oni isti, a sve ostale sam označio)... počne on verglat, reko to je to.... Itako verglam ja verglam dok nisam akumulator izverglo ( shvatim ja da nema od toga neke fajde....) Nista, vratim se ja na posao, rastavim ja sklop gdje je zeleni injektor i to sve, međutim ni kapi tamo, mjerim pumpu goriva, pokazuke 8 bara...hmmmmm
kaze mi kolega mozda je ECU krpucnuo, nebudi ljen nabavim ja novi.... ista stvar.... nabavim ja novi injektor opet nista ( mjerim ja napon na zelenom injektoru pokazuje 5.5V raspitam se na forumu, ljudi kažu to ti je premalo).... I tako vec lagano popizdim razmisljam da ga prodam u dijelove..... I jucer se sjetim idem ja konektore prešpricat kontakt sprejem i ako nije to ide definitivno u dijelove.... prčkam ja oko tih konktora, i sine mi ideja da opet zamjenim ona dva konektrora (zeleni injktor i termostat) zamjenim ja njih, probam... kad ono brm... brm... kresne on, vrišti ko ciganka kad brata ženi....
Moje pitanje je sad: Ispostavilo se da sam odmah na početku sve dobro spojilo, ali mi nije verglao nego je palo svijetlp na instrument tabli, zasto sad kad sam drugi puta sve dobro spojio radi, a prvi puta nije radilo???