Na bivsem vxr-u sam promijenio 2 para battlaxica naprijed i iza i sad imam prednju na sp-u.
Za gradski sklizak asfalt nije bt30 nikako, za to je bolja molas jer ima vise sara i nekako bolje se ponasa po naglijem kočenju itd.
bt30 je najbolja za ekipu koja zivi tamo na potezu senj-zadar. Tamo po magistrali di je onaj crni novi asfalt..tu je bt30 vrh od gume stvarno. Sto hrapaviji asfalt to je bt30 bolja a sto skliskiji to je losija.
Netko je spomenuo poliranje dekla itd ..
Nisam to planirao raditi jer cu zadrzati plastiku preko dekla. Nju sam razmisljao kupiti novu ali mi je dosta skupa za sad a ova moja je mrvicu izgrebana i tako nije bas ubijena do kraja. Iako kada bi nju uzeo novu morao bi uzeti i novi filter tako da lijeva strana u kompletu bude nova a to mi je bezveze trosak od 500kn tak..
Radije bi za tu lovu kupio karbonski poklopac magneta..
Evo danas sam malo tu napravio po kvartu koji kilometar i mogu reci da disk koci bas jako. Ako se bas pretjera guma vise nemoze izdrzati tu silu.
Kocnica imai odlican osjecaj i mogucnost doziranja je jebena. Ove pumpice od Nexusa 500 su pun pogodak. Koristio sam ATE BlueRacing ulje. Jedina slaba karika su mi eventualno serijske pločice iako su po meni odlicne, sve ove druge se brzo trose i ne koce bas duplo bolje a skuplje su.
Mali je problem sto je disk jako debel pa bi nove plocice koje god da kupim trebao smirglati, jer sad su mi gore plocice koje su skoro tri petine potrosene i to mi je jedva stalo.
Neznam da li je to normalna pojava, razmisljao sam si da mozda nije nesto ok sa celjustima pa da se klipici nevracaju unutra dovoljno ali neznam ni sam..