Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (18/53) > >>

kiza-iz-kvarta:
sven mnogo ti je dobar ovaj disk...najlepši u ovom delu evrope  :icon_biggrin:

209:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 21 Lipanj, 2011, 22:47:35 ---sven mnogo ti je dobar ovaj disk...najlepši u ovom delu evrope  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hahhh da bas! Inace cisto kao info za sve buduce kupce, ja sam vec druga osoba koja je kupila taj disk sa Scooter Centra i imala problema s diskom. Naime nakon nepuhin 100km disk se spigo. Cinjenica je da je disk u originalu sa adapterom za 50ccm ali sam ja napraivo novi adapter i stavio ga na 180. Jel zbog tezine motora, ili vece brzine neznam. Uglavnom na tokarskom stroju se ispostavilo da disk leprsa par milimetara. Simptomi u voznji su bili kao kad ode lezaj prednjeg kotaca.

Disk vracen u Scooter Centar i dobio lovu natrag. Postarinu sam samo platio 10e i to je to. Eto cisto d aimate na umu svi koji planirate uzet taj disk. Ja trenutno gledam sto ima drugo za uzeti od 260mm ...

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: 209 - 10 Kolovoz, 2011, 14:29:05 ---
Hahhh da bas! Inace cisto kao info za sve buduce kupce, ja sam vec druga osoba koja je kupila taj disk sa Scooter Centra i imala problema s diskom. Naime nakon nepuhin 100km disk se spigo. Cinjenica je da je disk u originalu sa adapterom za 50ccm ali sam ja napraivo novi adapter i stavio ga na 180. Jel zbog tezine motora, ili vece brzine neznam. Uglavnom na tokarskom stroju se ispostavilo da disk leprsa par milimetara. Simptomi u voznji su bili kao kad ode lezaj prednjeg kotaca.

Disk vracen u Scooter Centar i dobio lovu natrag. Postarinu sam samo platio 10e i to je to. Eto cisto d aimate na umu svi koji planirate uzet taj disk. Ja trenutno gledam sto ima drugo za uzeti od 260mm ...

--- Kraj citata ---

hahahhaha i mislio sam na chupsya!a i komentar od pikia je na mjestu  :laughing7:

nego u vezi ovog projekta..jesi iskopao u engleskoj neki egzotični tunig dijel za SP-a???

btw čuem da te živciraju glupi engleski vozači?! :confused5:

209:
Ma kreteni glupi, svaki dan bi mogao snimat filmice, saom sto se previse zurim pa nemam vremena palit kameru al budem se potrudio.

Sto se tice dijelova..pa realno nije nista posebnije nego sto moze svaki hrvat kupit preko interneta samo meni je dostava free ili par funti i ne placam carinu. Tako da...jedino sto ovdje postoje otpadi sa skuterima pa se tamo moze naci svega i svacega za male pare. Recimo imas neki kombi i 2-3 soma eura za ulozit mogao bi kupit cuda!

Ako cemo o konkretnim dijelovima razmisljam si jel kupi PM monster forks ili ne.. :D slatke li muke

CoK:

KUPI!   :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju