Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
209:
Nazalost nece biti novih updejtova neko određeno vrijeme jer vise ne zivim u HR pa samim time nisam u mogucnosti raditi na motoru. Ovo vrijeme iskoristit cu za gomilanje dijelova kako bih kasnije mogao nastaviti sa zapocetim poslom. Usput iskoristit cu vrijeme za skupljanje novih ideja i znanja s obzirom da se nalazim u jednoj od prijestolnica tuninga skutera.
Nadam se da cu imati priliku prisustvovati jednom u zivotu i na pravoj scooter drag race utrci ;)
Do tad stay tuned :D
eladio:
--- Citat: 209 - 14 Ožujak, 2011, 22:40:25 ---Nazalost nece biti novih updejtova neko određeno vrijeme jer vise ne zivim u HR pa samim time nisam u mogucnosti raditi na motoru. Ovo vrijeme iskoristit cu za gomilanje dijelova kako bih kasnije mogao nastaviti sa zapocetim poslom. Usput iskoristit cu vrijeme za skupljanje novih ideja i znanja s obzirom da se nalazim u jednoj od prijestolnica tuninga skutera.
Nadam se da cu imati priliku prisustvovati jednom u zivotu i na pravoj scooter drag race utrci ;)
Do tad stay tuned :D
--- Kraj citata ---
Belica 25-26.06 :laughing7:
209:
Nazalost predaleko mi ovaj put.
Santa pod mi je blizi :headbang:
Edy46:
svaka cast motor je pic pic pali vozi jedva cekam da ga vidim kad bude sve gotovo bice to novitet na forumu jedan od naj urednijih runnera na forumu :icon_thumright: eo vam patite sada igor i cok :toothy12: sry na off-u :headbang:
209:
Daleko je taj dan ali..potrudit cu se napraviti koliko znam i mogu.
Pozdrav svima iz Londona ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju