Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
vanjossi:
a šta je sa onim o pucanju radilice na famoznih 20tkm? jel to bacanje krafni u oči ili?
sviđa mi se ovo zvono, moje je malo dobilo boje kad mi se remen rastegnuo, na 50tki sam osjetio razliku, kao da je imalo više gripa sa tim sportskim zvonom
steeef:
moja radilica je imala preko 20tkm,nije imala ni lufta klipnjača nit je pukla.
s manjom temperaturom bolji je i grip :icon_thumright:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: vanjossi - 29 Prosinac, 2012, 02:35:26 ---a šta je sa onim o pucanju radilice na famoznih 20tkm? jel to bacanje krafni u oči ili?
sviđa mi se ovo zvono, moje je malo dobilo boje kad mi se remen rastegnuo, na 50tki sam osjetio razliku, kao da je imalo više gripa sa tim sportskim zvonom
--- Kraj citata ---
ja sam to doživio 5-6 puta, da na stock SP-u sa neotvaranom maškom na 15-20 000km jednostavno pukne radilica :icon_thumright: super je kad se prepili na kaloti variomata, al kad pukne na klipnjači i komad klipnjače izleti po sastavu blokova i naravno ostatak ubije termogrupu,pa čak i usis :icon_biggrin:
najfascinantnie je to što sam to doživio samo na SP-ima iz 2001 godine :glasses9: između ostalih i moji crveno-sivi Zdravko iz 2001 je ljetos doživio istu sudbinu :angry7:
vanjossi:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Prosinac, 2012, 02:44:38 ---
--- Citat: vanjossi - 29 Prosinac, 2012, 02:35:26 ---a šta je sa onim o pucanju radilice na famoznih 20tkm? jel to bacanje krafni u oči ili?
--- Kraj citata ---
ja sam to doživio 5-6 puta, da na stock SP-u sa neotvaranom maškom na 15-20 000km jednostavno pukne radilica :icon_thumright: super je kad se prepili na kaloti variomata, al kad pukne na klipnjači i komad klipnjače izleti po sastavu blokova i naravno ostatak ubije termogrupu,pa čak i usis :icon_biggrin:
najfascinantnie je to što sam to doživio samo na SP-ima iz 2001 godine :glasses9: između ostalih i moji crveno-sivi Zdravko iz 2001 je ljetos doživio istu sudbinu :angry7:
--- Kraj citata ---
sreća moj je 2000. :icon_biggrin:
ovo da pukne klipnjača prvi put čujem, mislio sam da puca samo na kaloti, npr kod paje je bio jako izrazen luft na ležajevima, pa predpostavljam da je zbog toga doslo do pucanja
za sada kod mene nema stvarno nista lufta(ležaj na strani variomata) tako da ne kuzim kako to pukne jedino ako skuter ne kitas i ne forsaš
cone4u:
uz pucanje blokova, najgori osjećaj... :toothy12:
meni je 15,7 isto bilo preteško, nekih 14,5 mi je ok... :)
a ovo za vxr-a , svaki dan je bilo(u to doba) 3-5 novih stranica projekata, oglasa, slike meetinga itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju