Općenito > Propisi

A1 vozacka..

<< < (18/27) > >>

IZd:
Imamo li koga tko bi mogao dati odgovor na ova naša pitanja. Mene baš zanima je li netko tko ima 20 godina B kategoriju i 6 mjeseci A kategoriju, mladi vozač za A ili ne. Može li on motorom 23-05 bez pratnje,...itd?

mrcina:
pazi i po jedno i po drugom nema članova po kojem bi ti napisali koliko plačaš

Doomsday:

--- Citat: mrcina - 27 Veljača, 2007, 21:43:15 ---pazi i po jedno i po drugom nema članova po kojem bi ti napisali koliko plačaš

--- Kraj citata ---

Jel se ti to zezaš... ???

(9) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji prekorači brzinu iz stavka 1. ovoga članka bez obzira na dopuštenu ili prometnim znakom ograničenu brzinu, vozač koji vozilom vuče priključno vozilo, koji organizirano prevozi djecu te vozač koji upravlja vozilom čija snaga motora prelazi limite iz stavka 3. ovoga članka ili upravlja vozilom suprotno odredbi stavka 4. ovoga članka i izreći će mu se jedan negativan bod.

Pogodi šta je stavak 4...

:laughing7:

filiplatinovicz:
Ne brini dragi Doomsday. Zašto bih ja na Tebe vikao???  Meni se cijela spika o mladim vozačima čini nadasve zanimljivom. Pitanje je izvrsno pa ću ga službeno uputut MUP-u da mi odgovore, kao ua novine...... Možda of toga napravim temu. Tako ćemo barem znat što je na stvari.

Inače, bilo bi logike da nesikusan vozač A kategorije trpi ograničenja. A što se tiče policijskog sata za sve nove vozače to mi je malo bedasto... a opet i nije ako si bolje promislim. zamisli babu od 50, razvede se, položi vozački i krene u život, po diskačima i birtijama... pohvalno je da policija takvima bakama brani noćne izlaske bez pratnje... kad je već tak drčna da izlazi noću, a još bi i u auto trpala pijane, nemoćne i nekritične frajere, nek si barem plati žigola
 :icon_tongue:

drugo pitanje je škole sigurne vožnje. O tome smo već pisali podrobno... Do daljnjega dok se ne stvore uvjeti i ne napišu podzakonski akti NEMA škole sigurne vožnje...  Pisalo u novinama da do kraja ove godine sigurno neće ni bit! Dakle, nakon dvije godine policija treba samo promijenit dozvolu, ako ona vrijedi samo dvije godine i to je to. Na svaki način, istekom dvije godine od upisa u dozvolu, istječe staž novog vozača!!!

mrcina:
pa deda i ti bi mogo tu završiti ak tak nastaviš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju