Općenito > Propisi
A1 vozacka..
Punisher:
E sad, što je s ovim programom sigurne voženje, jel se to uopće provodi ili ne. ???
Jel netko kontaktira mene u vezi toga ili sam trebam poć ili u neku autoškolu ili u policiju da se prijavim za to??
Pitam jer sam čuo za to ali nitko ništa ne govori o tome, a dvije godine 'mladog vozača' mi ističe u 6 mj.
Doomsday:
--- Citat: Punisher - 27 Veljača, 2007, 10:13:20 ---E sad, što je s ovim programom sigurne voženje, jel se to uopće provodi ili ne. ???
Jel netko kontaktira mene u vezi toga ili sam trebam poć ili u neku autoškolu ili u policiju da se prijavim za to??
Pitam jer sam čuo za to ali nitko ništa ne govori o tome, a dvije godine 'mladog vozača' mi ističe u 6 mj.
--- Kraj citata ---
Šuti, ništa ne pitaj, i u 6. misec odi da ti daju normalnu vozačku, pa ako iz nekog razloga nedaju, neka ti objasne šta i kako... :laughing7:
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 27 Veljača, 2007, 10:13:20 ---E sad, što je s ovim programom sigurne voženje, jel se to uopće provodi ili ne. ???
--- Kraj citata ---
ma dotada ti to neće počet.Ja računan da će sigurna vožnja počet za 2 godine dok se izgrade svi ti poligoni :dontknow:
mrcina:
e sad da vas razveselim cestovni policajci imaju naredbu da ne postupaju po navedenom jer nemaju članove po kojima bi vas kažnjavali pa stoga mir u kuči .
Doomsday:
--- Citat: mrcina - 27 Veljača, 2007, 20:31:56 ---e sad da vas razveselim cestovni policajci imaju naredbu da ne postupaju po navedenom jer nemaju članove po kojima bi vas kažnjavali pa stoga mir u kuči .
--- Kraj citata ---
Po onome šta je dida navea, ili šta san ja navea...? :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju