Općenito > Propisi

A1 vozacka..

<< < (15/27) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: StreetRunner - 23 Veljača, 2007, 20:09:56 ---a vidiš sad ja iman jednu zanimljivost.Ja san sa 16 položio A kategoriju.Vozačka mi ističe za 2 godine kada ću dobit cili A kategoriju.Znači meni bi po ovin tvojin odgovorima tribala do 18 istećta odredba mladi vozač :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ako si položio i imaš upisanu A kategoriju (a ne A1), onda do 18. rođendana možeš vozit 125 ccm, 15 kW, nakon 18 rođendana do dvije godine od polaganja (upisivanja u dozvolu) do 25 kW i kasnije neograničeno sva vozila registrirana s A kategorijom...Vozačku trebaš mijenjati do zadnjeg dana valjanosti. Ako nemaš medicinskih ograničenja, sljedeća zamjena za 10 godina što će u novi obrazac bit i upisano...
Nakon polaganja B, imat ćeš samo u toj kategoriji status mladog (novog) vozača... uz propisana ograničenja, kako to lijepo pretpostavlja Punisher...

Dakle ne postoji zapreka da nakon isteka dvije godine, uz upisanu A uzmeš 600 ccm. Po meni nisi time nikoga zajebao, osim sebe, ako nećep pazit kako voziš tako  brzu i snažnu pilu... a ako ti je vozačka problem, možeš ju promijeniti i prije isteka roka valjanosti, nakon isteka dvije god od polaganja (upisa) kategotije. I tako ćeš ju mmijenjati nakon polaganja B kategorije...

StreetRunner:
a šta ako ne položin B kategoriju,šta onda.Onda ne dobivan odredbu mladi vozač.E znan da san naporan ali tražin rupu u zakonu :laughing7: :toothy10:

IZd:
Pazi da ne nađeš rupu na cesti  :laughing7:

Doomsday:

--- Citat: StreetRunner - 26 Veljača, 2007, 11:05:19 ---a šta ako ne položin B kategoriju,šta onda.Onda ne dobivan odredbu mladi vozač.E znan da san naporan ali tražin rupu u zakonu :laughing7: :toothy10:

--- Kraj citata ---

Pa jel ti išta razumiš šta čitaš... :laughing7:

--- Citat: filiplatinovicz - 26 Veljača, 2007, 04:18:50 ---...
Nakon polaganja B, imat ćeš samo u toj kategoriji status mladog (novog) vozača... uz propisana ograničenja, kako to lijepo pretpostavlja Punisher...
...

--- Kraj citata ---

Jel triba još šta reć... :icon_biggrin:

S tim da sam čuo kako postoji naputak da za niže kategorije ne vrijedi status mladog vozača ako više kategorije imaš duže od 2 godine... Drugim riječima moguće je (a nisan 100% siguran, pa me nemojte nigdi citirat) da ako imaš B duže od 2 godine, kad položiš A nećeš biti mladi vozač... :dontknow:

IZd:
E, ovo je dobar podatak  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju