Općenito > Propisi

A1 vozacka..

<< < (14/27) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: Tommek - 21 Veljača, 2007, 23:38:14 ---
--- Citat: zox - 21 Veljača, 2007, 16:44:57 ---Sad da vas ja neš pitam, neki dan sam išao produžit vozačku pa me sad muči, označena mi je i A kategorija i A1, pa neznam u čemu je razlika....
Inače polagao sam pred nekih 4 godine na MZ-u 125 sa brzinama.... :o

--- Kraj citata ---

a1 je do 125ccm...a A za više :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a M ti je za moped...  :toothy9:

StreetRunner:

--- Citat: zox - 21 Veljača, 2007, 16:44:57 ---Sad da vas ja neš pitam, neki dan sam išao produžit vozačku pa me sad muči, označena mi je i A kategorija i A1, pa neznam u čemu je razlika....
Inače polagao sam pred nekih 4 godine na MZ-u 125 sa brzinama.... :o

--- Kraj citata ---
Po novom zakonu kad sa 16 godina položiš A1 kategoriju za 2 godine(dakle s 18 godina) moraš doć u policiju gdje će ti upisat i A kategoriju(znači možeš vozit sve motocikle i preko 125ccm).

Sorry, umjesto odgovora, greškom sam kliknuo uređivanje, pa da sad ne peham dalje ostavljam ovdje odgovor(filip):

Nakon upisa A kategorije (od navršenja 18. god) možeš vozit sve motocikle (bez obzira na obujam motora) snage motora do 25 KW (cca 34 KS), a tek dvije godine od polaganja A1 ili A kategorije, nakon isteka staža tzv. mladog vozača, možeš vozit SVE motocikle, odnosno SVA vozila koja su registrirana kao motocikli!

StreetRunner:
a vidiš sad ja iman jednu zanimljivost.Ja san sa 16 položio A kategoriju.Vozačka mi ističe za 2 godine kada ću dobit cili A kategoriju.Znači meni bi po ovin tvojin odgovorima tribala do 18 istećta odredba mladi vozač :dontknow:

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 23 Veljača, 2007, 20:09:56 ---a vidiš sad ja iman jednu zanimljivost.Ja san sa 16 položio A kategoriju.Vozačka mi ističe za 2 godine kada ću dobit cili A kategoriju.Znači meni bi po ovin tvojin odgovorima tribala do 18 istećta odredba mladi vozač :dontknow:

--- Kraj citata ---
Da za motor ali mislim ako budeš polagao B kategoriju da ćeš za nju opet imati istu glupost.
 :icon_scratch: Nisam siguran neka potvrde drugi.

StreetRunner:
e vidiš ja bi njih sad moga zajebat.Ako ja s 18 uzmem odman 600ccm a on me zaustavi i reče da san mladi vozač ja ću mu reć da je meni odredba od 2 godine već prošla a on sam neće znat šta će nego će me pustit :dontknow:
Valjda :laughing7: :laughing7: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju