Općenito > Propisi

A1 vozacka..

<< < (12/27) > >>

filiplatinovicz:
za osobu u pratnji ima više uvjeta, godine starosti, nekažnjavanot zbog prometnih prekršaja... ma ne da mi se škicat u zakon, tamo sve točno piše...

Tommek:
ev jutros bio na lječničkom...koja sramota... :toothy12:
3 kruga i jedan trokutič,nađi uljeza...gledam pored ovog leeka do mene on prekriži krug ;D...umro sam

Hrastinski:

--- Citat: Tommek - 19 Veljača, 2007, 15:10:45 ---ev jutros bio na lječničkom...koja sramota... :toothy12:
3 kruga i jedan trokutič,nađi uljeza...gledam pored ovog leeka do mene on prekriži krug ;D...umro sam

--- Kraj citata ---

kolko si platio? ja sam platio 350 kn

filiplatinovicz:
cijena je ista za sve... nekad se moglo po toj  istoj cijeni obavit i a i b, samo je trebalo naglasiti da se piše za obje kategorije... nisam siguran jesu li to promijenili u medjuvremenu, ali ne vidim razloga
inače, liječnički vrijedi za vožnju u auto školi godinu dana, ali za vadjenje dozvole samo 6 mjeseci pa bi u tom roku trebalo završiti obuku, ne želi li se opet na liječnički...

Tommek:

--- Citat: Hrastinski - 19 Veljača, 2007, 22:40:26 ---
--- Citat: Tommek - 19 Veljača, 2007, 15:10:45 ---ev jutros bio na lječničkom...koja sramota... :toothy12:

--- Kraj citata ---

kolko si platio? ja sam platio 350 kn

--- Kraj citata ---

isto ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju