Općenito > Propisi
A1 vozacka..
StreetRunner:
--- Citat: homer_simpson - 04 Prosinac, 2006, 15:43:54 ---E, i ja bih trebao sad uskoro :), u 3mjesecu ravno 16 :D.. Pa će mi roditelji za rođendan platit vozački :)
E, jel ima gdje na netu , tih propisa o vožnji da ja malo proučavam i te znakove itd :)
--- Kraj citata ---
Za rođendan si kao poklon dobio vozački.Za što si dobio motor?
Tommek:
napokon znakovi života ;D
ev starci mi popizdili,dodje mi stari i kaže da mi je uplatio vozački...ja gledam koji k. kad ono stvarno...
nisam mogao vjerovati...skut valjd dodje do 6 mjeseca (trebao je u 3. al stari kenja da se boji za moj život)
pa sad mi prichajte kak to sve ide...testovi,jel teško i to...
navodno da sad mogu sve testove rješiti,prvu pomoć,a vožnju tek 3 tjedna prije 16 :angry9:?
ae hvala
Hrastinski:
--- Citat: Tommek - 16 Veljača, 2007, 21:40:09 ---napokon znakovi života ;D
ev starci mi popizdili,dodje mi stari i kaže da mi je uplatio vozački...ja gledam koji k. kad ono stvarno...
nisam mogao vjerovati...skut valjd dodje do 6 mjeseca (trebao je u 3. al stari kenja da se boji za moj život)
pa sad mi prichajte kak to sve ide...testovi,jel teško i to...
navodno da sad mogu sve testove rješiti,prvu pomoć,a vožnju tek 3 tjedna prije 16 :angry9:?
ae hvala
--- Kraj citata ---
ja sam mogo vozit tek kad sam navršio 16!!
filiplatinovicz:
O režimu polaganja saznat ćete u autočkoli. Vozačka dozvola vrijedi od navršavanja 16 godina, dakle od ponoći,
trenutka nastupa dana koji slijedi nakon 16 rođendana. Do 5 h ujutro moći ćeš voziti samo uz pratnju, nakon 5 ujutro i sam :toothy10:
Hrastinski:
--- Citat: filiplatinovicz - 17 Veljača, 2007, 02:41:36 ---O režimu polaganja saznat ćete u autočkoli. Vozačka dozvola vrijedi od navršavanja 16 godina, dakle od ponoći,
trenutka nastupa dana koji slijedi nakon 16 rođendana. Do 5 h ujutro moći ćeš voziti samo uz pratnju, nakon 5 ujutro i sam :toothy10:
--- Kraj citata ---
uz pratnju osobe koja već ima vozačku nekoliko godina(mislim da 5 godina)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju