Općenito > Propisi

A1 vozacka..

<< < (25/27) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: filiplatinovicz - 27 Veljača, 2007, 04:19:04 ---

Ispada da je osim programa sigurne vožnje, za koji je izgleda predviđeno polaganje samo jednom, bez obzira na položenu kategoriju, osim M, za svaku položenu kategoriju posebno predviđen status mladog vozača... to se vidi najbolje po C1, koja se ne može polagati bez ranije položene B kategorije... uz svaku se kategoriju upisuje i datum polaganja pa murjak lako vidi radi li se o svježem ili starom vozaču... dakle ako imaš B od prije, a položiš A slijedi da si u B stari, a u A novi vizač!

naravno, trebalo bi još provjeriti, odnosno zatražiti tumačenje MUP-a

--- Kraj citata ---
ček, stani jel mogu ja , kad napunim 18, a sa 16 sam položio za a1, znači imam 2 god iskustva, odmah vozit neograničeno jak motor ili mi je isti quratz k'o da sam išao polagat sa 18?a, uostalom nisam čuo da je itko išao u školu sigune vožnje za a1, jel ima toga u puli?

mrcina:
ne, neide to tako jer bB ti je osnova a sve ostalo nadogradnja.
nemaš program sigurne vožnje nakon dvije godine i nemaš ograničenja ako si prije 3 godine položio B kategoriju.

a ako si položio A kategoriju prije 3 leta a sad B kategoriju imaš ograničenje za oboje i sad neznam dali polažeš sigurnu vožnju za A ali za B sigurno.

Nikon:
kakva sigurna voznja... ja san polaga  b u 10. misec lani i a u 11... jel iman ja sigurnu voznju???

provoza bi ih ja nabijem ih.. kako pljackaju narod sa "sigurnom" voznjom izmedju cunjeva sa 20 na sat

Punisher:

--- Citat: Nikon - 31 Srpanj, 2007, 15:25:58 ---kakva sigurna voznja... ja san polaga  b u 10. misec lani i a u 11... jel iman ja sigurnu voznju???

provoza bi ih ja nabijem ih.. kako pljackaju narod sa "sigurnom" voznjom izmedju cunjeva sa 20 na sat

--- Kraj citata ---
Ako do sljedeće godine u 10 mjesecu ne srede poligone za polaganje sigurne vožnje onda ne, to govorim za B kategoriju, za A ne znam.

Ja sam polagao B u 6mj prije 2 god i samo sam nakon isteka statusa 'mladog vozača' otišao na policiju i produžio vozačku na 10 godina...

mrcina:
tako je punisher kaži mu a oni koji sad polažu nadrapali su za dva leta ima da pljunu još 3000kn za polaganje sigurne vožnje na poligonu zubak centra to je za zagreb za ostale nemam pojma.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju