Općenito > Propisi

A1 vozacka..

<< < (24/27) > >>

speed:

--- Citat: Nikon - 29 Lipanj, 2007, 13:04:07 ---mene to apsolutno nesmeta... izadjem van u 10 navecer i krenem doma u 5 ujutro  :toothy12:

--- Kraj citata ---
tako i treba :toothy10:

Punisher:

--- Citat: speed - 29 Lipanj, 2007, 15:56:06 ---
--- Citat: Nikon - 29 Lipanj, 2007, 13:04:07 ---mene to apsolutno nesmeta... izadjem van u 10 navecer i krenem doma u 5 ujutro  :toothy12:

--- Kraj citata ---
tako i treba :toothy10:

--- Kraj citata ---
Ma lako za to  :laughing7: :icon_thumright: ali je opet bezveze, prošao si to jednom i sad da moraš opet, mislim stvarno...

Doomsday:
Koliko se ja sićan tih rasprava, kad si položija A1, dobija A, pa tek onda B, za B te kače sve odredbe mladog vozača...

U suprotnom, kad si odradija mladog vozača B kategorije, a onda položiš A, nemaš odredbe za mladog vozača, bar što se vremena vožnje i obaveznog 'starijeg' suvozača tiče...

Tako su meni rastumačili, da postoji interni naputak u MUP-u, kao tumačenje ovog zakona...

:dontknow:

Nikon:
zakon je nedorecen... mozes se zalit na bilo kakvu kaznu i nastupit ce zastara u procesu zbog brzine naseg sudstva ;)

nas fakin zakon ima vise rupa nego svicarski sir.. pa to je strasno...

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 29 Lipanj, 2007, 18:00:36 ---Koliko se ja sićan tih rasprava, kad si položija A1, dobija A, pa tek onda B, za B te kače sve odredbe mladog vozača...

U suprotnom, kad si odradija mladog vozača B kategorije, a onda položiš A, nemaš odredbe za mladog vozača, bar što se vremena vožnje i obaveznog 'starijeg' suvozača tiče...

Tako su meni rastumačili, da postoji interni naputak u MUP-u, kao tumačenje ovog zakona...

:dontknow:

--- Kraj citata ---
Ako je tako onda super jer ono što sam pročitao nigdje se to ne da zaključiti  :dontknow:
A da zakon ima rupa to je definitivno  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju