Tehnički kutak > Tuning skutera

Je li se tko kuzi u TGB ???

<< < (3/5) > >>

speed:
niej dobro stavljat kombinacije rolica razlicite tezine,pa kad kupis set rolica obicno ih ima 6 i sve iskoristis i kostaju 80 kn,u cemu je onda problem :icon_scratch:

R50X:
Problem je u tome sto se ja ne kuzim u tuning pa zato ponekad pitam za vas glupa pitanja  :-[ nadam se da mi necete za to zamjeriti

R50X:
Pricao sam s nekim ljudima koji se navodno razumju u 2T 50 ccm skutere koji su mi govorili svakakve gluposti (kao da je najbolje staviti kombinaciju laganih i teskih rolica ...) pa vas sad zbog toga gnjavim - sorry

speed:

--- Citat: R50X - 13 Rujan, 2007, 22:08:48 ---Problem je u tome sto se ja ne kuzim u tuning pa zato ponekad pitam za vas glupa pitanja  :-[ nadam se da mi necete za to zamjeriti

--- Kraj citata ---
pa zato i postoji forum,da pomognemo jedni drugima,nemoj se sramit pitat :icon_thumright:

vpucko:

--- Citat: R50X - 13 Rujan, 2007, 22:21:24 ---Pricao sam s nekim ljudima koji se navodno razumju u 2T 50 ccm skutere koji su mi govorili svakakve gluposti (kao da je najbolje staviti kombinaciju laganih i teskih rolica ...) pa vas sad zbog toga gnjavim - sorry

--- Kraj citata ---

nemoj mjesat rolice, najbolje kupi 2,3 seta razlicitih npr. 3 grama, 4 grama i 5 grama pa ih poromjeni sve i vidi s kojima ide najbolje, al nekako po knjizi ti je 2 grama lakse od serijskih kada stavis rezonantni auspuh!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju