Tehnički kutak > Tuning skutera
Je li se tko kuzi u TGB ???
R50X:
Zanima me sto se da napraviti kod TGB-a R50x da dobije malo na max brzini (trenutna 75 km/h - volio bih barem 85 km/h),kit ne bih volio staviti u njega a seriski rezonantni auspuh ima (cuo sam da serijski rezonantni auspusi nisu nista bolji od obicnog auspuha ).Ako bi stavio neki bolji rezonantni auspuh - koji bi to bio,koliko bi me kostalo (cca) i bi li mi se onda potrosnja goriva povecala ? Unaprijed hvala
..::Alf::..:
Kaj se tiče auspuha Leo Vince ZX ili RR, cijena ti je oko 1000 kn i moraš vidit dal ih ima za tvoj skuter.
Možeš još stavit neki sportski variomat, sa tim dobiš na ubrzanju i krajnjoj brzini. moja preporuka Malossi Multivar
vpucko:
--- Citat: ..::Alf::.. - 12 Rujan, 2007, 22:38:00 ---Kaj se tiče auspuha Leo Vince ZX ili RR, cijena ti je oko 1000 kn i moraš vidit dal ih ima za tvoj skuter.
Možeš još stavit neki sportski variomat, sa tim dobiš na ubrzanju i krajnjoj brzini. moja preporuka Malossi Multivar
--- Kraj citata ---
nes dobit na krajnjoj ali dobit ces ravnomjerno ubrzavanje
R50X:
Pa s cim se onda dobiva krajnja brzina ? - kit je za ubrzanje,sportski variomat je za ubrzanje,auspuh je za ubrzanje
SlowRider:
Ako hoces vecu krajnju, bitno je da ti masina radi na sto vise okretaja na krajnjoj.
Kit ti daje 10-ak km/h (najslabija verzija), auspuh svakako daje vecu krajnju jer bolje razvrti masinu sto rezultira vecom krajnjom.
Ako je taj TGB zracno hladjenje, ne ocekuj 85km/h.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju