Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kratko pitanje ovaj put Jel mi moze neko objasniti razliku izmedju gusenja i trokiranja?Koliko znam gusenje uzrok viska goriva, a trokiranje viska zraka, jel tako? Mene zanima razlika u zvuku? Kako da znam kada trokira a kada se gusi?Nov sam u ovom svijetu skutera tako da mi nemojte uzeti za zlo ovo poglupo pitanje...
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
da,suprotno,a kaj se tice trokiranja budem ti ja sutra video stavil da vidis sto ti je pravo trokiranje,nesto me ozbiljno zajebava i vuce za nos.....
kad se guši ide boooooo boooooo,a kad trokira ide onak tr tr tr - ne prima dobro gas,neće radit bez gasa..itd
kad se gusi ide boooooooooooo, a kad trokira kod da neko lagano prdi (prd,prd,prd)
evo ti trokiranja...al je sad puno bolje u usporedbi kak je jucer bilo...
izbjegavaj pranje skutera i pljusak.. za prevenciju sve kablove dodatno izoliraj..
ma ja sam na jogu imal stalne gluposti s srujom.meni je od kad sam stavil na njega kit izgorelo 3 reglera i 4 cdija i pojave su bile vozis se normalno i odjednom ti samo nestane struje ko da ti neko izvukao lulicu s svjeciceonda si se sramotno odvukao na trotovar i zakurblao par puta i isao je opet i nakon par km ti je opet se ugasil.to je konstantno cdi zejebaval samo neznam zas su svi tako lako pregoreli.