pa što se dogodi ak su predebele karike?
Kao prvo od tomosa imas 43mm klipova!
Imas na tomos11 forumeru clana zeto koji prodaje neke kineske AMBIKA marke i svi su sa L karikom nema nijedan uobicajni. Nisi napisao koji bolcen ali predpostavljam da je 12.Cijena klipa je 60kn
Imas sada kvalitetnije MOTINS cini mi se 200kn komad i mos birat obicni ili L klip.
Imas i meteor ali to su slabije kvalitete klipovi od motinsa po mome iskustvu!
I Najbolji klipovi ELKO KONING dode negdi oko 300kn i isto biras kakav ces klip uzet i ovo je najbolji izbor jer najduze traju i najkvalitetniji su tako da s njima neces nikada imat problema!
DA napomenem sve ti ovisi o razradi a ima ti i tipova uzmu ovaj ambika klip i sve polako razraduju i prisli su po 5k km i vise a vrte negdi oko 10k okretaja sa bt masinama!
Ja mislim da je ovo totalno nebitno jesu li debele karike jer zapravo to prvi put cujem! Cly se radi po klipu i honuje se i radi se zracnost po tome klipu! Nemos ti sada imat cly 43mm i ubacit bilo koji klip 43mm u njega. TO SE NIKAD NIJE MOGLO NITI CE SE MOC ali ima slucajeva ubacis i moze i radi samo nije to bas PAMETNO jer se po klipu busi pa honuje cly.
I da ono najbtinije ti je poklapanje klipa sa kanalima! Neznam kakav ti je cly ali na spojevu karika ti ne smije doc ni jedan kanal jer ce karika ispast iz lezista i eto jedno VELIKO SRA... . Najbitnije ti je da ti spoj karika ne idi preko nijednog kanala jer ce nastati polugeneralka!