Tehnički kutak > Tuning skutera
Moj Skuter mora biti brži kroz ubrzanje
igor.sb:
a i smijesno je uspoređivat minarelli masinu s piaggiom
izuzev ovih experta slowridera i dhorvata, oni su nenadjebivi :laughing6: :laughing6:
SlowRider:
Evo sta sam danas usnimio, imam trenutno serijski yamaha remen oko 16mm sirine, rolice sa laganim bridovima 5.4gr i bijeli centralni, skuter krece na 5000rpm i start nije podesen jer nema nikakve sajbice. Ovo di kazaljka dodje na kraju je 80 po gpsu
--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2010, 19:42:21 ---a i smijesno je uspoređivat minarelli masinu s piaggiom
izuzev ovih experta slowridera i dhorvata, oni su nenadjebivi :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
a cuj, dhorvat je znao namazat i srke 150 :thefinger:
igor.sb:
a cuj neke serijske srke su znale mazati i s6 racing s roostom :laughing6: :laughing6:
tak da ako cemo od sra do sra, navodno dottoreov tj nenadov dok je bio serijski nije isao nigdje
ne bitno
pomozite vjeki, ja sam znam da je vjekin motor isao bolje proslo ljeto, a troffy je bio na pitaj boga kojoj kilometrazi i cilindar iz davne 98-99god
SlowRider:
Eto filmic pa neka posluzi kao primjer, ovakav odvali dosta maxi skutera do 60-70km/h kada je i start do 15km/h ustiman
vjeko86:
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2010, 20:02:42 ---Eto filmic pa neka posluzi kao primjer, ovakav odvali dosta maxi skutera do 60-70km/h kada je i start do 15km/h ustiman
--- Kraj citata ---
nisam imao tipkovnice pa sam samo čitao,no nebitno
jako dobro ubrzava i točno si rekao da imam primjer kako bi to trebalo izgledati,
kod mene je lulica filtera izvađena ali je prekrivena rupa skoro 1/4 izolir trakom,jel jedino je tako mogao ići
danas sam stavio original diznu 80 jel je do sada bila neka bušena Kao 80(naravno imam cijeli posuđeni set dizni,pa će biti lakše),ali naravno moram odvojiti jedan cijeli dan
poskidati plastike da lakše dođem do karba jel na sr-u je muka doći do npr. klipića,igle,pa samo mjenjanje dizne mi traje 20min uz pokidan navoj na čašici itd. itd.
ali nešto ću srediti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju