Tehnički kutak > Tuning skutera

Moj Skuter mora biti brži kroz ubrzanje

<< < (4/16) > >>

zokizo:
?? pa moj runner isto tako puni do 60-70 a nema kit, samo multivar,6.5gr rolice bijeli centralni i arrow auspuh,ako ce mi ovako ici sa kitom nebacam ja pare za to
nemoj se uvrijedit ali ja sam mislio da to bolje ubrzava sa kitom

B.E.G.A:

--- Citat: zokizo - 29 Lipanj, 2010, 18:54:13 ---?? pa moj runner isto tako puni do 60-70 a nema kit, samo multivar,6.5gr rolice bijeli centralni i arrow auspuh,ako ce mi ovako ici sa kitom nebacam ja pare za to

--- Kraj citata ---

Nemoj bit smijesan,serijalu i bilo koji base nemozes mjeriti,samo dobro postelat,ima da i idee i traje ko serijala ak ne i duze  :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: zokizo - 29 Lipanj, 2010, 18:54:13 ---?? pa moj runner isto tako puni do 60-70 a nema kit, samo multivar,6.5gr rolice bijeli centralni i arrow auspuh,ako ce mi ovako ici sa kitom nebacam ja pare za to

--- Kraj citata ---
Vidi se da je skuter rastelan, pa zato ne ide kako treba! Inace sa kitom mora ic puno puno bolje, trebao bi ic ispod 15 min do 80 kmh a sad je 18 min sto je dosta puno!

mario_f15:

--- Citat: kristijanSR70 - 29 Lipanj, 2010, 17:33:34 ---takva je ekipa iz broda, poznaju samo zute i crvene centralne i rolice 2,5 i 3,1 g....

--- Kraj citata ---
i ne furamo se na Dr. Pulley rolice, :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zokizo:

--- Citat: B.E.G.A - 29 Lipanj, 2010, 18:58:28 ---Nemoj bit smijesan,serijalu i bilo koji base nemozes mjeriti,samo dobro postelat,ima da i idee i traje ko serijala ak ne i duze  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sa ovim gore na video mogu usporedjivat, e sad kako to ide kad je ustelano to je druga prica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju