Tehnički kutak > Tuning skutera
Moj Skuter mora biti brži kroz ubrzanje
SlowRider:
ja sam kod PHBN-a sa A12 iglom osjetio slabije ubrzavanje kada bi bila manja dizna, a najvise se osjetilo pomicanjem zegera igle, pogotovo na srednjim otvorima gasa gdje je igla bitna. Trosio je kao neke serijale ali nije mi se to svidjalo zbog odaziva na gas i jednostavno siromasnije smjese. Ali opet, kad bih napucao gas od starta nisam imao rupu u ubrzanju. Ovo sto ti imas na videu, ja imam jedino kada je nesto pokvareno, recimo kada mi se remen raspao skoro onda je imao rupu do nekih 80
vjeko86:
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2010, 21:15:00 ---ja sam kod PHBN-a sa A12 iglom osjetio slabije ubrzavanje kada bi bila manja dizna, a najvise se osjetilo pomicanjem zegera igle, pogotovo na srednjim otvorima gasa gdje je igla bitna. Trosio je kao neke serijale ali nije mi se to svidjalo zbog odaziva na gas i jednostavno siromasnije smjese. Ali opet, kad bih napucao gas od starta nisam imao rupu u ubrzanju. Ovo sto ti imas na videu, ja imam jedino kada je nesto pokvareno, recimo kada mi se remen raspao skoro onda je imao rupu do nekih 80
--- Kraj citata ---
uf,remen mi je još kao novi,nema ni 1 ooo km,o širini za sada ne mogu reći ništa jel sam ga mjerio pa mi se valjda pobrkalo,
ali nije potrošen,
kod mene također sada uopće nema odziv na gas,od tih 30-60KM/h :toothy11:
pajo:
evo za primijer kako je moj išao sa malossi sport AC-yasuni r-mikuni 16 i ostale sitnice.
tako da definitivno se poigraj još sa prijenosom i kar.jer trebalo bi to bolje da ide :icon_thumright:
B.E.G.A:
Stavi bijeli centralni i 4,7 rolice !!!
vjeko86:
evo danas sam probao neki serijski centralni i rolice od 4.75 g i sa rolicama 4.0 g i mogu reći da je to mrtvac,ni okretaja
ni ubrzanja,ajde sa 4.0 g se kasnije počeo razvrtavati ali jako loše,
e sad dali da ipak ganjam bijeli centralni ili ostavim ovaj žuti,
i što mi je još čudno svijećica mi je do sada konstantno tamnije boje,dali je do prebogate smjese ( zeger na srednjem zubu )
ili pak do mješavine koju sam pravim iako sumnjam jel polini boćica is in the house i uvijek pravim 2% - 2.2% mješavinu :happy3:
:icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju