Tehnički kutak > Tuning skutera
Moj Skuter mora biti brži kroz ubrzanje
wonderkid:
--- Citat: dario007 - 28 Lipanj, 2010, 19:41:23 ---neznam jel to moj motor leti ili tvoj nejde,ali nemam kit i ide bolje,samo u krajnjoj nejde...
kolko vidim imas rupu od 30 do 60,probaj to riješit kak dečki vele sa ventralnim,al mislim da je crveni najmekši kolko sam čuo...
imaš nekih 9-10 sek do 70,dok ja imam 8,možda i malo ispod(19 frga,prerađen serijski cilindar,rr,multivar i jos pi*darijica...)radi se o piaggiu
--- Kraj citata ---
totalno suprotno,crveni je najtvrdi za minareli(ako me sluzi pamcenje ;D ;D)
vjeko86:
ako stavim lakše rolice,sigurno ću izgubiti krajnju,ali probat ću,možda bude bolje iako treba bježati od okretaja :glasses9:
SlowRider:
po zvuku imas pad okretaja od nekih 1500+rpm od idealnih, ovo je rupčaga u ubrzanju i opcenito je sve lose, u okretaje dodje tek oko 80.
Ako je igla A12 u frgi onda bi ti trebala vec dizna, koliki je promjer rupe na airboxu za usis zraka? Svakako probaj sa vecom diznom i vidi razliku.
Kako TOPov remen moze biti 16.9mm :icon_scratch: ako je nov 16.5mm?
Ovaj setup u prijenosu, rolice 3.9 na multivaru i zuti centralni, to na baseu ima da vristi od okretaja i da debelo prevrtava, na koju foru se kod tebe ponasa totalno drukcije ne bih znao. Jesu li svi dijelovi uredni i nepotroseni?
Inace je u igri kombinacija oko 4.7gr rolice i bijeli centralni, a gdje su 3.9gr rolice + jos tvrdji centralni, to dize 2000rpm prema gore.
B.E.G.A:
Minareli ima isti kataloske brojeve centralnih kao ditech.
Ista,apsolutno ista stvar se mene dogadjala sa zutim centralnim,na pocetku okretaji odlazili u nebo i onda samo od jednom padnu,stavio sam Malossi bijeli i nesto teze rolice i rijesio problem oscilacije okretaja,sad su konstantni kroz cijelo ubrzanje ;)
Probaj nista te ne kosta,odnosno kosta 70kn novi centralni ;)
kristijanSR70:
takva je ekipa iz broda, poznaju samo zute i crvene centralne i rolice 2,5 i 3,1 g....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju