Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 6
Glasanje završeno: 29 Listopad, 2006, 11:00:37
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ako se ne proda modric,eduardo,čorluka... inače, slažem se da mladima treba dati priliku, al mislim da iskustvo rapaića i tudora može samo pomoći...isto tako "iskustvo" žilića samo odmaže....
Citat: enigma - 08 Svibanj, 2007, 07:28:42ako se ne proda modric,eduardo,čorluka... inače, slažem se da mladima treba dati priliku, al mislim da iskustvo rapaića i tudora može samo pomoći...isto tako "iskustvo" žilića samo odmaže.... Žilić je klasa za sebe!to je prosječan igrač koji ne može igrati u Hajduku!Naravno ako Hajduk želi nešto napraviti u KUP UEFE!taj debil uvijek nešto zaj...!Potajno se nadam de se Modrić, Čorluka i Da Silva ne budu prodali jer su nam onda šanse nikakve!!!
Citat: Goran - 08 Svibanj, 2007, 21:36:03Citat: enigma - 08 Svibanj, 2007, 07:28:42ako se ne proda modric,eduardo,čorluka... inače, slažem se da mladima treba dati priliku, al mislim da iskustvo rapaića i tudora može samo pomoći...isto tako "iskustvo" žilića samo odmaže.... Žilić je klasa za sebe!to je prosječan igrač koji ne može igrati u Hajduku!Naravno ako Hajduk želi nešto napraviti u KUP UEFE!taj debil uvijek nešto zaj...!Potajno se nadam de se Modrić, Čorluka i Da Silva ne budu prodali jer su nam onda šanse nikakve!!! pa jeli Maminjo išta govori kakvi su mu planovi?
nece oni ostat toliko godina...otic ce na ljeto, u najboljem slučaju za dinamo nakon što ispadnu u pretkolu... nemojte me krivo shvatit, jako bi želio da dinamo igra ligu prvaka...al realno-jako teško...te ugovore su potpisali zato da bi odštetna klauzula bila što veća....
Streetrunner vidimo se sutra na Maksimiru, nadam se? Nemate nikakve šanse sutra!Valjda će biti dobra utakmica!!!?!