I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
Ukupno Glasova: 6
Glasanje završeno: 29 Listopad, 2006, 11:00:37
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
budući da je glasanje završeno s ponosom mogu konstatirati da je hajduk u anketi osvojio 50 % glasova...dinamo 33, stoga zna se tko će bit prvak
eto hajduk se pojačao rukavinom, dinamo s više igrača...šta kažete?mislim da je objektivno dinamo jači, samo će novim igračima trebat određeno vrijeme prilagodbe, tako da tu vidim hajdukovu šansu za naslov...
Citat: enigma - 25 Siječanj, 2007, 10:49:17eto hajduk se pojačao rukavinom, dinamo s više igrača...šta kažete?mislim da je objektivno dinamo jači, samo će novim igračima trebat određeno vrijeme prilagodbe, tako da tu vidim hajdukovu šansu za naslov...Dinamo ce biti prvak, tako odredili politicari... (imam info iz prve ruke)
i ja se bojim da je tako..ipak je previše para i interesa u igri...al nitko nije kriv dok se ne dokaže krivnja...a ovo se nikad neće dokazat
Evo sinoć završeni transferi. REZULTAT Dinamo i Hajduk od svih europskih klubova,najviše su kupovali i prodavali,čak više i od Reala pa se vi mislite
Evo ja se kladim da će hajduk biti prvak. Oće se ko samnom kladit?? I to samo u skutere!!!!!!