Tehnički kutak > Tuning skutera
Pozdrav zanima me mišljenje o novim spuljama leovince ZXR i gianneli Rekord
SlowRider:
sto se tice multivara uzmi koji hoces, mhr je mrvicu bolji od ovog 2000
funkyzg26:
ok multivar mhr piaggio onda nego jel iz ovog scooter centra dostavljaju u hrvatsku jel se da naručit iz tog shopa ,več sam ja htio naručit sa jednog shopa iz engleske al kao ono ne rade s državama koje nisu u eu ono dostavljaju u sloveniju ja im reko pa hrvatska je odma do slovenije i nema šanse neče mi prodat stvari ,nego slow jel bi mi mogo složit taj multivar i novo kvačilo ak naručim prek tebe sam da vidim prvi put kak to treba napravit bum p0latil čevape pivu + nekaj u đep :icon_thumright: paranoja me prvi put sam to slagat treba mi sam neko da mi pokaže kaj kak i di onda si ja bez beda štelam sve imam brdo alata i radionu za popravljanje svega kaj radi na struju elektrotehničar sam tak da bum odma skužil sam me paranoja sam to dirat prvi put da ne sj**** neš :toothy10:
igor.sb:
sve narucuj prek slowridera sa sipa
nisam procito post kak spada, sve 5
SlowRider:
Slozim ti sve samo da vidim kako ide taj Rekord
funkyzg26:
ili mi preporuči nekog tu sa foruma da mi to složi i pokaže prvi put , trebam sam jedamput vidit kak to složit i poštelat da si ga ja mogu sam štelat :toothy9: neda mi se jebat vozit ga na servis svako malo štelat kad imam alata brdo i znam da si ga mogu bez beda sam štelat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju