Tehnički kutak > Tuning skutera
Pozdrav zanima me mišljenje o novim spuljama leovince ZXR i gianneli Rekord
smart bbb:
kamera baš i nije neke kvalitete a i možda je loš zvuk zato kaj je to skinul
funkyzg26:
ma nije to zaštita niti za zvuk to je onak kao za sportskiji izgled bar tak kažu na gianeliovoj stranici taj crni tuljak sad sam opet u dilemi kaj da uzmem oču da mi je spuh dobar za serijalu i planiram uzer malossi repliku al to tek kad poderem ovu mašinu a pošto ima sam 1600 km to neče dugo bit ,al budem po malo kupovao dijelove pa ga složit od jedamput .Skoro sam kupio još jednog sr50ra sa 15000 km (sam 8000kn plastike ko nove)samo da mu mogu kit stavit i nabrijat ga do jaja hahaha al me stara odgovorila kaj ču motore skupljat pa sam sad novu klimu uzeo za 5 soma LG invertera 3.5kw al budem si ja uzeo još jednu srku da imam rezervne dijelove i za nabrijat to do jaja neču ga ni regat to ču držat u viksi za po zagorskim bregima vrištat lol
ive_91:
zxr=rr isti priguisvac i sve.. rr ima pun k. veci prigusivac od zx-a i puno je dublji zvuk... dok mi se zx. na runneru drecil ko kuja.. na max speed kad sam prolazil kroz ulicu u noci brijal sam da ce me neko jednog dana propucat
SlowRider:
ne znam kakvi su ti novi dijelovi od malossija, ali recimo ovaj remen je 20mm sirok, odnosno 1.5mm siri od obicnog kevlara i jos ima rebra za bolje hladjenje.
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288997147172592&target=productdetail&category1=A%3AA_PIAGGIO%3AA_PIAGGIO_NRG50POWERDDAC&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN
funkyzg26:
ok slow budem to uzeo isto jel ima taj remen na sipu ,koji malossi multivar preporučaš sa sipa da uzmem za mog sr50ra ima 3 komada mi je izlistalo za moj motor obični,mhr i team mhr sad neznam kojeg da uzmem i koje kvačilo igor sb kaže stage 6 da je lakši za poštelat ja sam prvo mislio deltu+wingbell al vi recite tu znalci ja sam totalno nov sa prijenosima skutera :) ovo če bit setup za serijalu dok ne poderem ovu mašinu spulju budem uzel od giannellia i sa sipa bum naručl multivar neki i neko kvačilo+zvono i kevlar kaj mi vi predložite ,i slow kaj ti veliš na ovog recorda :toothy9: sad sam bio u ami tradu u zg heinzlova da ga idem pogledat i ono imali dva i danas ih oba dva prodali lol budem sutra ga opet išo vidit pa ču onda odlučit reverse ili record :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju