Tehnički kutak > Tuning skutera
Pozdrav zanima me mišljenje o novim spuljama leovince ZXR i gianneli Rekord
funkyzg26:
--- Citat: SlowRider - 08 Srpanj, 2010, 21:33:37 ---Slozim ti sve samo da vidim kako ide taj Rekord
--- Kraj citata ---
ok hvala :) bumo se čuli za to sve ovaj mjesec auspuh uzimam a sljedeči multivar kevlar i kvačilo :notworthy:
funkyzg26:
evo sad sam se vratio iz ami trade u heinzlovoj dobiju se samo rolice uz recorda i samo su 4gr kaj to nije pre lagano uz reverse su tu svi preporučali oko 5 gr i koje oprugice da mu stavim u ami tradu imaju samo od polinija onaj kolmplet za serijsko kvačilo kaj da odem u skutermoto i uzmem 5gr malossi rolice i malossi oprugice komplet to bi bila najbolja solucija jel brijem da ču izgubit previše krajnje sa samo 4 gr rolicama. Al zato auspuh izgleda prejebeno!!! jedva čekam ponedjeljak kud mi tek sutra sjeda plača sad sam se nabrijo totalno hahahaha :toothy10: kaj vi kažete na 4 gr rolice uz recorda i neizgledaju mi neš kvalitetno
funkyzg26:
i jel zna neko snagu po bojama ili otpor tih polinijevih oprugica kvačila za serijsko kvačilo
funkyzg26:
i na kolko okretaja da im kažem da mi poštelaju kvačilo da hvata kak sam naveo prije ne kužim se u prijenos skutera tak da trebam pomoč :dontknow: kolko sam ja čito po netu negdje od 4000-6000 somova je najbolje da kvačilo zagrize a pošto je serijala ja nemam pojma i na kolko če se vrtit motor sa recordom auspuh je jako sličan performansama reversu
funkyzg26:
a j#bo ih tek u četvrtak mi mogu recorda složit ,budem skinuo limič sa karba to je još jedina blokada na njemu i koju diznu da mu stavim ja sam mislio 64 i da mi izvade onu blokadu ili tuljak iz grane il ne ,nemam pojma ak ju ima opče neču da mi se dere previše pa da me murja ganja bez veze ,i koja dizna seriski dolazi na dellortu 17,5 id jel dosta ta 64 dizna il da mi više stave
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju