E to se traži...!!!
Komentiranja....predpostavke....mišljenja.......!!!!!!!!
Samo tako nastavite... Svatko ima svoje mišljenje...pa neka ga i iznese...a ne samo da se poslje kaže: "znao sam da bu tak bilo... samo tako dalje.... ..."...
...samo pišite...
Hej!!!I meni je drago da se piše o našim utrkama...ima čovjek osjećaj da ga ipak nekolicina ljudi prati kroz utrke i to je lijepo,pa makar to bile pohvale ili kritike
A evo i moje mišljenje malo o tim famoznim treninzima...(gradim se od svih prijašnjih izjava i komentara)
Trenirati,što to znači?Da se mene pita(evo baš konkretno za Čakovec),nisam još nijednom bio tamo a treba mi 45min.vožnje do tamo...planirao sam otići na "trening" al opet moramo šarafit i uštelavat po "đubretu"
...da sam otišao a ponavljam nisam odvozio bi 10-15 krugova da posnimim stazu i zavoje i spakirao stvari i put doma ;DZašto? 1.Zato jer vozim skuter koji ne može izdržati 100 krugova "endurance"treninga jer bi se rastopio ili nebi imao više materijala za iduće 2 utrke(nakon 3 vikenda preporuča se "manji servis ili kontrola").
2.Pri kraju smo sezone i osjećam se ugodno i uvoženo na skuteru(ipak je 5 utrka iza nas).
3.Nemam tolko love ali nije sve u lovi
Dakle-po stazi se treba jedan krug prošetati(doslovno) i malo odvoziti da ipak imaš neki pojam o načinu i tehnici vožnje unaprijed...
Evo tako ja gledam na to,po meni i za mene dovoljno.
Ove sezone sam samo jednom otišao na "trening" u 6.mjesecu u Marof i trajao je dva kruga :frajer:Temp. asfalta je bila previsoka za soft gume tako da su se doslovno pretvorile u "žvakaće"...