Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: DALI JE DOBRO STAVITI GLJIVU NA BAZE KIT ???  (Posjeta: 4146 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline max18

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: piaggio energy
DALI JE DOBRO STAVITI GLJIVU NA BAZE KIT ???
« : 25 Lipanj, 2010, 12:33:33 »
IMAM MALOSSI BAZE KIT,MULTIVAR,ZX, RMS KVACILO I ZVONO I DIZNU VECU  dali je bolje staviti gljivu ili orginal kutiju ostavit? dali gljiva moze sta stetit???

Offline Faba

• maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: DALI JE DOBRO STAVITI GLJIVU NA BAZE KIT ???
« Odgovori #1 : 25 Lipanj, 2010, 12:48:35 »
Ostavi air box,nista osim sranja s murjom nebudes dobio  ::)

Offline drift KING

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: wangye by MINARELLI
  • Moja Kaciga: shoei
  • MojSetup: DR EVO
  • MojSpuh: Leo Vince ZX
« Odgovori #2 : 25 Lipanj, 2010, 12:58:01 »
zasto sranja s murijom to zbog buke ili....
NISU SVIMA DUKE I TA g#vn# ZANIMLJIVA.  :toothy9:

tebi bi i g#vn% bilo zanimljivo da je u malossi bojama  :dontknow:  :)

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #3 : 25 Lipanj, 2010, 13:04:47 »
:icon_thumright:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 25 Lipanj, 2010, 13:14:39 »

da  :happy3:

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #5 : 25 Lipanj, 2010, 13:14:58 »
sve do jace midrace klase ne treba stavljati gljivu :nono:
te zbog toga sto ti mogu upasti razna sra**a te zbog policije,bilo je dosta slucajeva lad neki skuteras stoji na semaforum i stane murijak na motoru pokraj njega i kaze mu da parkira skut sa strane i onda na tehnicki :angry7:
to vecinom kada vide gljivu,pomisle nabrijan skut i odmah na tehnicki...
ako ces staviti gljivu onda obavezno spuzvastu a ne zicanu...

Offline BilyPiton

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Banned!
    • Ubizec-Soft.com
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Tomos Atx e90
  • Moja Kaciga: uvjek na glavi!
  • MojSetup: Nema kite!
  • MojSpuh: MF3 Power
« Odgovori #6 : 25 Lipanj, 2010, 13:21:53 »
sve do jace midrace klase ne treba stavljati gljivu :nono:
te zbog toga sto ti mogu upasti razna sra**a te zbog policije,bilo je dosta slucajeva lad neki skuteras stoji na semaforum i stane murijak na motoru pokraj njega i kaze mu da parkira skut sa strane i onda na tehnicki :angry7:
to vecinom kada vide gljivu,pomisle nabrijan skut i odmah na tehnicki...
ako ces staviti gljivu onda obavezno spuzvastu a ne zicanu...

nemoj pricat lovacke pls, gljiva se ne osjeti do 2/4 gasa tj opće se ne čuje dok se fergazer ne otvori i ja se vozim s gljivom a zivim blizu centra zagreba i murja me nikad nezaustavi zbog gljive kad vidis murju malo pustis gasa i skuter se stisa za 80% a ne gubi na brzini nego je konst

ps   gljiva ti nije losa na kitu imat ces prejebeni duboki zvuk (motor će ti lakšte disat) pogotovo ako imas 4t skuter onda uzmeš žićanu ako imas 2t onda uzmes spuzvastu gljivu kosta oko 150 kn i ona ti se slabije čuje od ove žićane, kaj se tiče dizne ja sam imo 85 pa mi je bilo previse benzina i onda sam satvio 79 i ide prejebeno  :hello: :notworthy:
« Zadnja izmjena: 25 Lipanj, 2010, 13:23:58 www.ubizec.com »
Izrađujem WEB stranice! Zakup domena, hostinga... više info na pm!

Offline max18

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: piaggio energy
« Odgovori #7 : 25 Lipanj, 2010, 13:27:24 »
ja imam diznu 75 i ide dobro isto, mozda probam s 80 diznom?!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #8 : 25 Lipanj, 2010, 13:32:08 »
cudno mi to.. u men base setup se sa diznom 88 gusi...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 25 Lipanj, 2010, 13:33:04 »
nemoj pricat lovacke pls, gljiva se ne osjeti do 2/4 gasa tj opće se ne čuje dok se fergazer ne otvori i ja se vozim s gljivom a zivim blizu centra zagreba i murja me nikad nezaustavi zbog gljive kad vidis murju malo pustis gasa i skuter se stisa za 80% a ne gubi na brzini nego je konst

ps   gljiva ti nije losa na kitu imat ces prejebeni duboki zvuk (motor će ti lakšte disat) pogotovo ako imas 4t skuter onda uzmeš žićanu ako imas 2t onda uzmes spuzvastu gljivu kosta oko 150 kn i ona ti se slabije čuje od ove žićane, kaj se tiče dizne ja sam imo 85 pa mi je bilo previse benzina i onda sam satvio 79 i ide prejebeno  :hello: :notworthy:

Ne priča lovačke,bila je tema na 4umu

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 25 Lipanj, 2010, 13:38:10 »

ja pricam lovcke ???
da si malo duze na forumu,onda bi znao da je to istina i da je bilo vec nekoliko tema :angry7:
evo ti primjer,prije koji mj je tema bila:skuteras iz os imao je sf i gljivu(skut je imo kit i ostale stvari),decko je stao na semafor ni kriv ni duzan,dosao policajac na motoru do njega i rekao mu da kad se upali zeleno stane na parkiraliste...i odveo ga je na teh. a za kaznu,bolje da ni ne znas kolika je bila...
a murijak mu je kasnije rekao da on zna da mi stavljamo gljivu kao da skuter bolje ide i cim ju je vidio zaustavio ga je...
toliko o tome,a ti nemoj pametkovati ako neznas o cemu se radi :laughing7:

Offline BilyPiton

• maxi forumaš
  • Banned!
    • Ubizec-Soft.com
« Odgovori #11 : 25 Lipanj, 2010, 14:17:16 »
ja nisam reko da se gljiva nečuje čuje se  ona al ne tak strasno više se cuju 2t one prdilice s rezonantnim spuhom nego 4t s gljivom, to kaj je njega zaustavio murjak radi toga je 1 slucaj od 1000, drugo  ak oces ak si iz zagreba mozemo se nać na picu pa da ti pokazm da se gljiva necuje do 2/4 gasa cak i  malo više  :icon_thumright: i iskustvo nema veze kolko sam ja regan na ovaj forum neki s ovog foruma  su isto novi ko i ja pa neznaju "kaj ej šaraf za ler gas" tak da nemoj ljude prodsudivat po stazu na forumu  :drunken_smilie: :hello:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 25 Lipanj, 2010, 14:25:47 »
ja nisam reko da se gljiva nečuje čuje se  ona al ne tak strasno više se cuju 2t one prdilice s rezonantnim spuhom nego 4t s gljivom, to kaj je njega zaustavio murjak radi toga je 1 slucaj od 1000, drugo  ak oces ak si iz zagreba mozemo se nać na picu pa da ti pokazm da se gljiva necuje do 2/4 gasa cak i  malo više  :icon_thumright: i iskustvo nema veze kolko sam ja regan na ovaj forum neki s ovog foruma  su isto novi ko i ja pa neznaju "kaj ej šaraf za ler gas" tak da nemoj ljude prodsudivat po stazu na forumu  :drunken_smilie: :hello:
pa tu se i prica o 2t,piaggio energy a ne o 4t :nono:
nije on jedini kojeg je murijak zaustavio zbog gljive,bilo je jos slucajeva,samo sam ti dao primjer....
znm da se ne cuje na 4t,vidio sam par 4t u os s gljivom i full su tihi...al 2t je totalno drugaciji...
jbg nisam u zg,iz os sam :)ali ako budem koji put dosao u zg cujemo se :icon_thumright:
ma ne prosudujem ja ljude po vremenu na forumu,nego kazem onaj ko je duze na forumu da je taj imao i dost vise prilika za vidjeti teme kako su murijaci zaustavili zbog gljive... :icon_thumright:

Offline S.F. sf2

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: sf2 lc
  • MojSetup: ne
« Odgovori #13 : 25 Lipanj, 2010, 14:33:15 »

ne lupetat molim lijepo,ideju gljive izbacite iz glave,nema sta gljiva trazit na skuteru,midrace pa dalje ajde ima smisla ali base ili serijala nema smisla,podigne potrosnju,vece sanse zaribavanja i da ne pricam o totalno nepotrebnoj buci koju stvara,jos predlazes i zicanu gljvu,ajme meni  ::)

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 25 Lipanj, 2010, 14:37:07 »
ne lupetat molim lijepo,ideju gljive izbacite iz glave,nema sta gljiva trazit na skuteru,midrace pa dalje ajde ima smisla ali base ili serijala nema smisla,podigne potrosnju,vece sanse zaribavanja i da ne pricam o totalno nepotrebnoj buci koju stvara,jos predlazes i zicanu gljvu,ajme meni  ::)
moj covjek :icon_thumright:
ja sam isto prije bio zaludden gljivom,ali vise ne :nono:
kad sam shvatio kakve si sve probleme mogu navuci sa gljivom,vise ju ni u snu ne bi stavio :frajer:

Offline aprilia area 51

• Tržnica : (+15)
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 25 Lipanj, 2010, 14:38:51 »
ja imam base kit i gljivu imam je samo zato sto nemam seriski airbox inace bi je odmah skinio...totalno nepotrebna s njom nema voznje po kisi pop rasini jer kao ti ude u karb moze doc do ozbiljne stete...i ako imas karb 17,5 nikad neces ustimat taj karb s gljivom...i nepotrebna je na base kitu sam dobijes jaci zvuk i vecu potorsnju...stavi airbox malo ga preradi i stavi red sponge...diznu 70 i neku i to je to... :icon_thumright:

Offline BilyPiton

• maxi forumaš
  • Banned!
    • Ubizec-Soft.com
« Odgovori #16 : 25 Lipanj, 2010, 15:16:10 »
ne lupetat molim lijepo,ideju gljive izbacite iz glave,nema sta gljiva trazit na skuteru,midrace pa dalje ajde ima smisla ali base ili serijala nema smisla,podigne potrosnju,vece sanse zaribavanja i da ne pricam o totalno nepotrebnoj buci koju stvara,jos predlazes i zicanu gljvu,ajme meni  ::)
za 4t zicana

za 2t spuzvasta  kao sto sam napiso, on ima 2t znaci spuzvasta gljiva  :dontknow:

EDIT: evo da vam ispricam jednu pricu: kupio sam od jednog lika skut s airboxom 4t i stelo sam fergazer i nikak nisam ustelo ga (skuter s kitom 80ccm) stavio sam gljivu + dizna 79 + prsten na iglici 2 po redu gledano odozdo (nači iglica nije skroz spustena) i motor ide ko beba  dok je sa airboxom  negdje na polovici gasa gubio gas pa se vraćo i nije bas imo snage , ja imam onu gljivu zicanu s poklopcem i opce se nećuje prejako niti izgleda ko gljiva :happy3: dode meni frend jcuer nismo se dugo vidjeli i pita me kaj ti je to rotirka iza  :laughing6: (plave boje ggljiva s poklopcem)

-ja bi ti preporucio da uzmes gljivu i ako ti se nebude svidjela vratis airbox a za 100 i nekaj kuna neces propast, mnogi ljudi govore lose o gljivi a nisu je ni imali al kaj je tuje ljepota i zadovoljstvo je u oku promatrača  :happy3:
« Zadnja izmjena: 25 Lipanj, 2010, 15:22:23 www.ubizec.com »

Offline S.F. sf2

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #17 : 25 Lipanj, 2010, 15:26:59 »
namjerno sam protiv zicane gljive jer ima potencijala da ti osteti cilindar,dio zice se moze odvojit i ode u cilindar,a i lose filtrira,bez uvrede ali ako nisi uspio nastimat skuter da radi s airboxom onda nemoj stavljat savjete na forum

Offline BilyPiton

• maxi forumaš
  • Banned!
    • Ubizec-Soft.com
« Odgovori #18 : 25 Lipanj, 2010, 15:36:52 »
e prijatelju ja govorim iz vlastitog iskustva :icon_scratch:, svaki skuter nije isti i da malo se kuzis i da cistas vidio bi da motor ima 80ccm sa time mu treba i bogatija smijesa , kroz seriski airbox nemoze dobit tolko zraka  za dobru smjesu te se tako guši od prebogate smjese ili ako stavis manju diznu  onda je dobro ali ne izvlačiš maksimialnu snagu iz kit-a jel je smjesa dobra ali količina goriva koje ulazi u cilindar nije dostatna... sa gljivom dobiješ veču protočnost zraka i tako s kombinacijom malo veće dizne dobijes odličnu smjesu koja izvlači maksimum iz kita... a to da se komadič žice odlomi od gljive i uleti u cilindar  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: izgleda da nisi vidio kako je zicana gljiva radena na tom principu ti se moze odlomit i komadic spuzve pa uc u cilindar , btw gljivu promjenis kad vidis da ej vec istrosena znaci svaku sezonu 2 promjenis tj svakih negdje 4000-5000km :hello:

Offline S.F. sf2

• forumski biciklist
« Odgovori #19 : 25 Lipanj, 2010, 15:45:31 »
pa preradi se serijski airbox onda,nisam od jucer,zicane gljive su inace najgori izbor bas zbog svega sto sam prije naveo,al dobro,vasi motori,vase pare ,ne moje  :hello: