Tehnički kutak > Tehnička pitanja
DALI JE DOBRO STAVITI GLJIVU NA BAZE KIT ???
pralas:
--- Citat: www.ubizec.com - 25 Lipanj, 2010, 13:21:53 ---nemoj pricat lovacke pls, gljiva se ne osjeti do 2/4 gasa tj opće se ne čuje dok se fergazer ne otvori i ja se vozim s gljivom a zivim blizu centra zagreba i murja me nikad nezaustavi zbog gljive kad vidis murju malo pustis gasa i skuter se stisa za 80% a ne gubi na brzini nego je konst
ps gljiva ti nije losa na kitu imat ces prejebeni duboki zvuk (motor će ti lakšte disat) pogotovo ako imas 4t skuter onda uzmeš žićanu ako imas 2t onda uzmes spuzvastu gljivu kosta oko 150 kn i ona ti se slabije čuje od ove žićane, kaj se tiče dizne ja sam imo 85 pa mi je bilo previse benzina i onda sam satvio 79 i ide prejebeno :hello: :notworthy:
--- Kraj citata ---
ja pricam lovcke ???
da si malo duze na forumu,onda bi znao da je to istina i da je bilo vec nekoliko tema :angry7:
evo ti primjer,prije koji mj je tema bila:skuteras iz os imao je sf i gljivu(skut je imo kit i ostale stvari),decko je stao na semafor ni kriv ni duzan,dosao policajac na motoru do njega i rekao mu da kad se upali zeleno stane na parkiraliste...i odveo ga je na teh. a za kaznu,bolje da ni ne znas kolika je bila...
a murijak mu je kasnije rekao da on zna da mi stavljamo gljivu kao da skuter bolje ide i cim ju je vidio zaustavio ga je...
toliko o tome,a ti nemoj pametkovati ako neznas o cemu se radi :laughing7:
BilyPiton:
ja nisam reko da se gljiva nečuje čuje se ona al ne tak strasno više se cuju 2t one prdilice s rezonantnim spuhom nego 4t s gljivom, to kaj je njega zaustavio murjak radi toga je 1 slucaj od 1000, drugo ak oces ak si iz zagreba mozemo se nać na picu pa da ti pokazm da se gljiva necuje do 2/4 gasa cak i malo više :icon_thumright: i iskustvo nema veze kolko sam ja regan na ovaj forum neki s ovog foruma su isto novi ko i ja pa neznaju "kaj ej šaraf za ler gas" tak da nemoj ljude prodsudivat po stazu na forumu :drunken_smilie: :hello:
pralas:
--- Citat: www.ubizec.com - 25 Lipanj, 2010, 14:17:16 ---ja nisam reko da se gljiva nečuje čuje se ona al ne tak strasno više se cuju 2t one prdilice s rezonantnim spuhom nego 4t s gljivom, to kaj je njega zaustavio murjak radi toga je 1 slucaj od 1000, drugo ak oces ak si iz zagreba mozemo se nać na picu pa da ti pokazm da se gljiva necuje do 2/4 gasa cak i malo više :icon_thumright: i iskustvo nema veze kolko sam ja regan na ovaj forum neki s ovog foruma su isto novi ko i ja pa neznaju "kaj ej šaraf za ler gas" tak da nemoj ljude prodsudivat po stazu na forumu :drunken_smilie: :hello:
--- Kraj citata ---
pa tu se i prica o 2t,piaggio energy a ne o 4t :nono:
nije on jedini kojeg je murijak zaustavio zbog gljive,bilo je jos slucajeva,samo sam ti dao primjer....
znm da se ne cuje na 4t,vidio sam par 4t u os s gljivom i full su tihi...al 2t je totalno drugaciji...
jbg nisam u zg,iz os sam :)ali ako budem koji put dosao u zg cujemo se :icon_thumright:
ma ne prosudujem ja ljude po vremenu na forumu,nego kazem onaj ko je duze na forumu da je taj imao i dost vise prilika za vidjeti teme kako su murijaci zaustavili zbog gljive... :icon_thumright:
S.F. sf2:
--- Citat: www.ubizec.com - 25 Lipanj, 2010, 13:21:53 ---nemoj pricat lovacke pls, gljiva se ne osjeti do 2/4 gasa tj opće se ne čuje dok se fergazer ne otvori i ja se vozim s gljivom a zivim blizu centra zagreba i murja me nikad nezaustavi zbog gljive kad vidis murju malo pustis gasa i skuter se stisa za 80% a ne gubi na brzini nego je konst
ps gljiva ti nije losa na kitu imat ces prejebeni duboki zvuk (motor će ti lakšte disat) pogotovo ako imas 4t skuter onda uzmeš žićanu ako imas 2t onda uzmes spuzvastu gljivu kosta oko 150 kn i ona ti se slabije čuje od ove žićane, kaj se tiče dizne ja sam imo 85 pa mi je bilo previse benzina i onda sam satvio 79 i ide prejebeno :hello: :notworthy:
--- Kraj citata ---
ne lupetat molim lijepo,ideju gljive izbacite iz glave,nema sta gljiva trazit na skuteru,midrace pa dalje ajde ima smisla ali base ili serijala nema smisla,podigne potrosnju,vece sanse zaribavanja i da ne pricam o totalno nepotrebnoj buci koju stvara,jos predlazes i zicanu gljvu,ajme meni ::)
pralas:
--- Citat: S.F. sf2 - 25 Lipanj, 2010, 14:33:15 ---ne lupetat molim lijepo,ideju gljive izbacite iz glave,nema sta gljiva trazit na skuteru,midrace pa dalje ajde ima smisla ali base ili serijala nema smisla,podigne potrosnju,vece sanse zaribavanja i da ne pricam o totalno nepotrebnoj buci koju stvara,jos predlazes i zicanu gljvu,ajme meni ::)
--- Kraj citata ---
moj covjek :icon_thumright:
ja sam isto prije bio zaludden gljivom,ali vise ne :nono:
kad sam shvatio kakve si sve probleme mogu navuci sa gljivom,vise ju ni u snu ne bi stavio :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju