Tehnički kutak > Tehnička pitanja

DALI JE DOBRO STAVITI GLJIVU NA BAZE KIT ???

<< < (4/6) > >>

aprilia area 51:
ja imam base kit i gljivu imam je samo zato sto nemam seriski airbox inace bi je odmah skinio...totalno nepotrebna s njom nema voznje po kisi pop rasini jer kao ti ude u karb moze doc do ozbiljne stete...i ako imas karb 17,5 nikad neces ustimat taj karb s gljivom...i nepotrebna je na base kitu sam dobijes jaci zvuk i vecu potorsnju...stavi airbox malo ga preradi i stavi red sponge...diznu 70 i neku i to je to... :icon_thumright:

BilyPiton:

--- Citat: S.F. sf2 - 25 Lipanj, 2010, 14:33:15 ---ne lupetat molim lijepo,ideju gljive izbacite iz glave,nema sta gljiva trazit na skuteru,midrace pa dalje ajde ima smisla ali base ili serijala nema smisla,podigne potrosnju,vece sanse zaribavanja i da ne pricam o totalno nepotrebnoj buci koju stvara,jos predlazes i zicanu gljvu,ajme meni  ::)

--- Kraj citata ---
za 4t zicana

za 2t spuzvasta  kao sto sam napiso, on ima 2t znaci spuzvasta gljiva  :dontknow:

EDIT: evo da vam ispricam jednu pricu: kupio sam od jednog lika skut s airboxom 4t i stelo sam fergazer i nikak nisam ustelo ga (skuter s kitom 80ccm) stavio sam gljivu + dizna 79 + prsten na iglici 2 po redu gledano odozdo (nači iglica nije skroz spustena) i motor ide ko beba  dok je sa airboxom  negdje na polovici gasa gubio gas pa se vraćo i nije bas imo snage , ja imam onu gljivu zicanu s poklopcem i opce se nećuje prejako niti izgleda ko gljiva :happy3: dode meni frend jcuer nismo se dugo vidjeli i pita me kaj ti je to rotirka iza  :laughing6: (plave boje ggljiva s poklopcem)

-ja bi ti preporucio da uzmes gljivu i ako ti se nebude svidjela vratis airbox a za 100 i nekaj kuna neces propast, mnogi ljudi govore lose o gljivi a nisu je ni imali al kaj je tuje ljepota i zadovoljstvo je u oku promatrača  :happy3:

S.F. sf2:
namjerno sam protiv zicane gljive jer ima potencijala da ti osteti cilindar,dio zice se moze odvojit i ode u cilindar,a i lose filtrira,bez uvrede ali ako nisi uspio nastimat skuter da radi s airboxom onda nemoj stavljat savjete na forum

BilyPiton:
e prijatelju ja govorim iz vlastitog iskustva :icon_scratch:, svaki skuter nije isti i da malo se kuzis i da cistas vidio bi da motor ima 80ccm sa time mu treba i bogatija smijesa , kroz seriski airbox nemoze dobit tolko zraka  za dobru smjesu te se tako guši od prebogate smjese ili ako stavis manju diznu  onda je dobro ali ne izvlačiš maksimialnu snagu iz kit-a jel je smjesa dobra ali količina goriva koje ulazi u cilindar nije dostatna... sa gljivom dobiješ veču protočnost zraka i tako s kombinacijom malo veće dizne dobijes odličnu smjesu koja izvlači maksimum iz kita... a to da se komadič žice odlomi od gljive i uleti u cilindar  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: izgleda da nisi vidio kako je zicana gljiva radena na tom principu ti se moze odlomit i komadic spuzve pa uc u cilindar , btw gljivu promjenis kad vidis da ej vec istrosena znaci svaku sezonu 2 promjenis tj svakih negdje 4000-5000km :hello:

S.F. sf2:
pa preradi se serijski airbox onda,nisam od jucer,zicane gljive su inace najgori izbor bas zbog svega sto sam prije naveo,al dobro,vasi motori,vase pare ,ne moje  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju