Tehnički kutak > Tehnička pitanja

DALI JE DOBRO STAVITI GLJIVU NA BAZE KIT ???

<< < (2/6) > >>

pralas:
sve do jace midrace klase ne treba stavljati gljivu :nono:
te zbog toga sto ti mogu upasti razna sra**a te zbog policije,bilo je dosta slucajeva lad neki skuteras stoji na semaforum i stane murijak na motoru pokraj njega i kaze mu da parkira skut sa strane i onda na tehnicki :angry7:
to vecinom kada vide gljivu,pomisle nabrijan skut i odmah na tehnicki...
ako ces staviti gljivu onda obavezno spuzvastu a ne zicanu...

BilyPiton:

--- Citat: ivan pralas - 25 Lipanj, 2010, 13:14:58 ---sve do jace midrace klase ne treba stavljati gljivu :nono:
te zbog toga sto ti mogu upasti razna sra**a te zbog policije,bilo je dosta slucajeva lad neki skuteras stoji na semaforum i stane murijak na motoru pokraj njega i kaze mu da parkira skut sa strane i onda na tehnicki :angry7:
to vecinom kada vide gljivu,pomisle nabrijan skut i odmah na tehnicki...
ako ces staviti gljivu onda obavezno spuzvastu a ne zicanu...

--- Kraj citata ---

nemoj pricat lovacke pls, gljiva se ne osjeti do 2/4 gasa tj opće se ne čuje dok se fergazer ne otvori i ja se vozim s gljivom a zivim blizu centra zagreba i murja me nikad nezaustavi zbog gljive kad vidis murju malo pustis gasa i skuter se stisa za 80% a ne gubi na brzini nego je konst

ps   gljiva ti nije losa na kitu imat ces prejebeni duboki zvuk (motor će ti lakšte disat) pogotovo ako imas 4t skuter onda uzmeš žićanu ako imas 2t onda uzmes spuzvastu gljivu kosta oko 150 kn i ona ti se slabije čuje od ove žićane, kaj se tiče dizne ja sam imo 85 pa mi je bilo previse benzina i onda sam satvio 79 i ide prejebeno  :hello: :notworthy:

max18:
ja imam diznu 75 i ide dobro isto, mozda probam s 80 diznom?!

Drnda:
cudno mi to.. u men base setup se sa diznom 88 gusi...

Faba:

--- Citat: www.ubizec.com - 25 Lipanj, 2010, 13:21:53 ---nemoj pricat lovacke pls, gljiva se ne osjeti do 2/4 gasa tj opće se ne čuje dok se fergazer ne otvori i ja se vozim s gljivom a zivim blizu centra zagreba i murja me nikad nezaustavi zbog gljive kad vidis murju malo pustis gasa i skuter se stisa za 80% a ne gubi na brzini nego je konst

ps   gljiva ti nije losa na kitu imat ces prejebeni duboki zvuk (motor će ti lakšte disat) pogotovo ako imas 4t skuter onda uzmeš žićanu ako imas 2t onda uzmes spuzvastu gljivu kosta oko 150 kn i ona ti se slabije čuje od ove žićane, kaj se tiče dizne ja sam imo 85 pa mi je bilo previse benzina i onda sam satvio 79 i ide prejebeno  :hello: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Ne priča lovačke,bila je tema na 4umu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju