Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco Agility50 4T semiderestricting

<< < (2/4) > >>

Agil:
hvala...

da li je ubrzanje isto što i " početni trzaj" - navodno se ovaj drugi dobija  zamjenom original federa u kvačilu - npr. bijelim mallosijevima i da li se isplati iči za tim...

doma: MA

svastar:

--- Citat: Agil - 09 Rujan, 2007, 17:19:03 ---hvala...

da li je ubrzanje isto što i " početni trzaj" - navodno se ovaj drugi dobija  zamjenom original federa u kvačilu - npr. bijelim mallosijevima i da li se isplati iči za tim...

doma: MA

--- Kraj citata ---

na 4 taktnom motoru 0d 50 ccm se ne isplati

odin:
moj savjet ti je da skines sve blokade, imat ces sasvim drugi skuter nakon toga.

ako ti ni to nije dosta, ima u prodaji origjigji kit ot kymca, 70ccm

Mr J:
Takodjer, savjet je da u ovlastenom servisu skinu apsolutno sve blokade i reci im da trazis okretnost skutera, elasticnost... ali da ti ugrade el. blokadu koju ces po potrebi ukljucivati (tehnicki, policija) i to je rijesena stvar sa zakonom i sa tvojim potrebama!  :icon_thumright:

Agil:
za odina: što to znači apsolutno sve blokade, eto svaštar tvrdi da je nema na auspuhu (2007 ), a ti si s Krka, možda i u direktnoj vezi s zastupnikim i tvrdiš da je ima na auspuhu?

što je s blokadom "main jet" - je li to dizna na auspuhu ili nešto drugo, na jednom njemačkom sajtu sam našao otprilike: da se dizna može mijenjati samo ovisno o tome da li je karburator Mikuni ili original Kymcov.

rezanje CDI-a mi nije simpatično, postoji li bolji način da se skine..? Ako već režeš CDI, kako vratiti blokadu, kako proći tehnički ?

..i na kraju kakva je to blokada na variomatu ako nije prsten, vidim da je jedan forumaš nije našao kad je pokušao "odblokirat Agilitiya"?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju