Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco Agility50 4T semiderestricting
igor.sb:
@mr J to je 4T tako da el. blokada :nono: :nono:
--- Citat: Agil - 09 Rujan, 2007, 22:14:47 ---što je s blokadom "main jet"
rezanje CDI-a mi nije simpatično, postoji li bolji način da se skine..? Ako već režeš CDI, kako vratiti blokadu, kako proći tehnički ?
..i na kraju kakva je to blokada na variomatu ako nije prsten, vidim da je jedan forumaš nije našao kad je pokušao "odblokirat Agilitiya"?
--- Kraj citata ---
main jet je glavna dizna u karbu
ako i ima blokada u variju, koju ces skinuti, ubacis samo neku podlosku, sajbicu koja nece dozvoliti skupljanje variomata i ventilatora i nece moc preko 50...i tako ces proci tehnicki
jel ima mozda odblokirani cdi za kupiti, pa samo mjenjas, u slucaju tehnickog
Agil:
hvala svima koji su mi pokušali pomoći..
u znak zahvalnosti link na izuzetno rijedak i detaljan tvornički priručnik za Agility:
http://www.kymco.nl/map_werkpl/werkplaatsboek_agility.pdf
Mr J:
a sto se ne moze blokirati 4t elektronicki?!
stardust:
ovaj problem kad ti je hladan rijesis tak da ga pustis jedno dvadesetak sekundi da se malo razradi na mjestu kad ga upalish tj. dok se ne zgasi automatski cok,poz
odin:
--- Citat: Agil - 09 Rujan, 2007, 22:14:47 ---za odina: što to znači apsolutno sve blokade, eto svaštar tvrdi da je nema na auspuhu (2007 ), a ti si s Krka, možda i u direktnoj vezi s zastupnikim i tvrdiš da je ima na auspuhu?
što je s blokadom "main jet" - je li to dizna na auspuhu ili nešto drugo, na jednom njemačkom sajtu sam našao otprilike: da se dizna može mijenjati samo ovisno o tome da li je karburator Mikuni ili original Kymcov.
rezanje CDI-a mi nije simpatično, postoji li bolji način da se skine..? Ako već režeš CDI, kako vratiti blokadu, kako proći tehnički ?
..i na kraju kakva je to blokada na variomatu ako nije prsten, vidim da je jedan forumaš nije našao kad je pokušao "odblokirat Agilitiya"?
--- Kraj citata ---
ovako:
apsolutno sve blokade ti znaci:
1. main jet (glavna dizna na karbu)
2. cilindar u variomatu, iliti piksna :)
3. slijepo crijevo na isp.cijevi
4. CDI
to ti je sve, kasnije samo moras brinuti kako mu staviti blokadu natrag kad ides na tehnicki, to se rjesava tako da mu namontiras piksnu natrag u variomat, obavis tehnicki i sve 5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju