Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco Agility50 4T semiderestricting

<< < (4/4)

DUBrawa:
da na žalost 4 t se nemože blokirat  :toothy3: elektronički  ;D

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 10 Rujan, 2007, 22:52:48 ---da na žalost 4 t se nemože blokirat  :toothy3: elektronički  ;D

--- Kraj citata ---
Sumnjam malo da ne može el blokirati 4T skuter, ali sa onom 'home-made' el blokadom sigurno ne može - ta je za 2T skutere.

svastar:

--- Citat: odin - 10 Rujan, 2007, 22:41:54 ---
--- Citat: Agil - 09 Rujan, 2007, 22:14:47 ---za odina: što to znači apsolutno sve blokade, eto svaštar tvrdi da je nema na auspuhu (2007 ), a ti si s Krka, možda i u direktnoj vezi s zastupnikim i tvrdiš da je ima na auspuhu?
što je s blokadom "main jet" - je li to dizna na auspuhu ili nešto drugo, na jednom njemačkom sajtu sam našao otprilike: da se dizna može mijenjati samo ovisno o tome da li je karburator Mikuni ili original Kymcov.
rezanje CDI-a mi nije simpatično, postoji li bolji način da se skine..? Ako već režeš CDI, kako vratiti blokadu, kako proći tehnički ?
..i na kraju kakva je to blokada na variomatu ako nije prsten, vidim da je jedan forumaš nije našao kad je pokušao "odblokirat Agilitiya"?

--- Kraj citata ---
ovako:
apsolutno sve blokade ti znaci:
1. main jet (glavna dizna na karbu)
2. cilindar u variomatu, iliti piksna :)
3. slijepo crijevo na isp.cijevi
4. CDI

to ti je sve, kasnije samo moras brinuti kako mu staviti blokadu natrag kad ides na tehnicki, to se rjesava tako da mu namontiras piksnu natrag u variomat, obavis tehnicki i sve 5

--- Kraj citata ---

2007 godina nema sljepo crijevo na auspuhu ima sve izvedeno ali nije spojeno

jedino jos kaj mozes je da pilis auspuh i vadis katalizator ali nebus dobio da ide ko 2 takta nikad

pozdrav

vjerujte mi jer ja sam sve to sam rasarafio

kikowski:
Ja sam upravo odblokirao svog Agilitya 50 i skroz sam se preporodio!
Skuter sad ide 60 po satu, ali se u vožnjni baš osjeti da ide ful lakše, elastičan je i prati brzinu prometa bez problema.
Ovo s ne primanjem gasa dok je hladan dešava se samo kratko, ali to prođe već nakon 1-2 minute rada. Ja krećem laganom nizbrdicom pa mi to nije problem.
Nemam pojma koje su mu sve blokade skinute :-[

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju