Općenito > Oprema
HJC ili Marushin
vladic:
Imam fg-14 phoenix,mislim da je to tak,srednja zalost,sve je bilo dobro dok nisam metnul tamni vizir.Sad malo sumi,ustvari sumila je dok sam imal motor,a sad na skuteru ne sumi do 80 jer brze nejde.Iovaj tamni se magli,a onaj orig. ne a ovoga platil 2oo i kusur kuna.
Doomsday:
Probaj obe, pa kupi onu koja ti bolje paše kalupom...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,34946.msg518320.html#msg518320
:icon_thumright:
ico17:
uf sad više ni sam ne znam :laughing11:...marushin mi ima predobar dizajn al sam čito da je loše napravljena izmjena vizira, a za hjc sam isto čuo da kod promjene vizira zna zaj**avat da ne dihta dobro prolazak vjetra kod vizira...a za tih 1400- 1500kn to bi trebale bit solidne kacige :dontknow:
te-te-ac:
imam marushin.. kalup je isti.. sam sto je ono moje tnt888
sto se tice zamjene vizira.. a cuj.. nije nest strasno komplicirano.. uz par pokusaja.. sve ti bude jasno..
meni je ispucao onaj "skaj" na unutrasnjosti kacige..najvjerojatnije najebe od ostavljanja kacige na necemu.. stara je 2 god. koristena je dosta .. sluzila je svrsi vise puta .. DD kopča je zakon ..vise nema kacige da cu ju kupit bez DD kopče :glasses9:
al ak se dobro sjecam da je kaciga svakih 2-3 godine (ovisno o koristenju) potrebno zamjenit.. tak da.. :dontknow:
probaj vidi.. ja sam poprilicno zadovoljan marom.. a sta je s hjc neznam ..nisam imao neke prilike je vidit i nosit na glavuši..
i ono najvaznije ..koliko para toliko muzike.. mara po meni vredi tih novaca :icon_thumright:
[SB]Replica 180:
nedavno sam imao RSI na glavi, kacigu koja kosta 2600 kn , i to je smjesno, osim laka kaciga ne vrijedi ni priblizno!
tak da ovo pravilo, koliko love toliko muzike i ne drzi vodu :dontknow:
a opet fg15 je po svim testovima bestbuy za srednju klasu do 3000kn, pa opet ne valja :dontknow: :dontknow:
i sad ti budi pametan ::) ::) , kupis agv gp1 za 100 e 2 god si miran , i onda opet ( bar smo igor i ja dosli do tog zakljucka) :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju