Općenito > Oprema

HJC ili Marushin

(1/3) > >>

ico17:
Evo planiram kupit kacigu pa se nemogu odlučit koju od ove dvije da uzmem: HJC FG-15 ili Marushin 888RS Kintaro  :drunken_smilie:. Dajte savjete i ako imate neku od te dvije pa recite nešt o njima... Cjenovno su tu negdje a mislim i po kvaliteti...

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

pixa.93:
da kvalitete su dobbre a ak su cjenovno jednake onda marushin.ljepsa je puno.ja sam takvu trazio ali dok sam kupovo nije je bilo

istipa622:
ja imam Marushin NX777...jako je slicna ovoj sa slike.
I u konačnici sam zadovoljan samo izgledom i platnom odnosno unutrašnjosti.

Nesviđa mi se princip izmjene vizira,ima dosta prtjanja oko toga i ja sam na svojemu uspio potrgat jedna mali izdanak pa mi sada fućka crni vizir :angry9:
Inače kad se par puta promijeni vizir ni običan prozirni vizir ne sjeda kako bi trebao više...ma katastrofa šta se toga tiće.
I da,još me smeta to što skuplja zrak pod bradu i nekad mi usred ljeta brada zna bit hladna i to me smeta ako ne nosim potkapu.

Eto toliko o Marushin,ne kažem da su sve takove ali moja je i čim skupim za nešto drugo mijenjam ju  :drunken_smilie:

pixa.93:
e i valjal obi da si gledas da ti se vizir sto lakse skidan.na hjc to ide dosta lako.rcimo ako ces imat i crni i obicni da mozes to lako zamijenit.ja na svojo shark s500 mijenjam za 2 sec vizir

[SB]Replica 180:
moj fg15 je star 3 tjedna i 2 puta je bio na reklamaciji, vlasnik noveme nove kaze da sam ja prvi slucaj  :dontknow: :dontknow: , google ne veli bas tak  :sad1: :sad1:

i tek sad krecu drame s daljnjom reklamacijom  :'( :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju