Općenito > Oprema

HJC ili Marushin

<< < (3/3)

te-te-ac:
stas made in čina  ::)

meni je zao mal dat neki iznos koji neam (vise od 500€) za kacigu zato sto sam sposoban svasta zagubit sjebat i slicno..

a ako me nespasi kaciga od 2000kn nece ni onda od 2000€..   ::)

treba pazit na udobnost i da neficuka jako.. i nadat se da nebude testirana kod tebe na lobanji  :happy8:

karlo.sb:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 21 Lipanj, 2010, 22:50:26 ---kupis agv gp1 za 100 e  2 god si miran , i onda opet ( bar smo igor i ja dosli do tog zakljucka)  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

evo i ja se slazem sa tim  :)

i jos da joj se i unutrasnjost moze normalno vaditi, ma to bi bila milina

a sto se tice buke, do 120 km/h nije bucna ni malo, a ne ko tamo neke koje su i duplo skuplje pa zvizde na sve strane cim ju na glavu stavis  :dontknow:

gp1 zakon  :headbang:  :icon_biggrin:

ako kog zanima imam jednu za prodat, samo ju trebam oprat i sastavit i bit ce ko nova  :toothy11:

6.stalky.9:
imam vac 5 godina HJC FG-14 koju i nisam bas puno nosio posto imam vise kaciga...ali se pokazala dobra i udobna..nisam imao problema ko sto vidim da neki pisu sa vizirom..a i na dosta velikim brzinama nije sumila ni dizala mi glavu...i da ovisi do svacije tikve ali meni je kaciga jako udobna i jako dobro legla na glavu! Inace kupio sam je u Trstu u Moto Staru i kostala je an popustu 1800kn  :hello:

m!Ky:
HJC FG-15 sam probao prije 2 tjedna u Zadru,i savrseno mi odgovara kalupom i kaciga je sto se tice udobnosti perfektna,te je planiram naruciti iz Noveme Nove posto sada znam da mi kaciga odgovara i znam koja mi velicina treba :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju