Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
imas li ti pametnijeg posla nego gadit ljude ode...kako si to uopce i nasa??si ti to sve pogleda ono posli je da ti se želudac okrene...
Citat: X-Thug - 07 Rujan, 2007, 16:58:02imas li ti pametnijeg posla nego gadit ljude ode...kako si to uopce i nasa??si ti to sve pogleda ono posli je da ti se želudac okrene...dobio sam od frenda pa da podjelim sa vama i nisam sve do kraja pogledao zato nek netko rece kak je
imam i ja jak želudac al sam na kraju skontao da mi je muka...
ja vise nikad necu jesti sladoled jer ovo je ............................ nikad vise jer me ovo podsjetilo na sladoled, bljak, dobro da je ovo izbrisano jer ja imam sporu vezu pa sam morao par puta gledat
Citat: speedburn2 - 07 Rujan, 2007, 17:44:18ja vise nikad necu jesti sladoled jer ovo je ............................ nikad vise jer me ovo podsjetilo na sladoled, bljak, dobro da je ovo izbrisano jer ja imam sporu vezu pa sam morao par puta gledatako hoces stavim ti ja link jos jednom pa uzivaj
Citat: speed - 07 Rujan, 2007, 17:48:08Citat: speedburn2 - 07 Rujan, 2007, 17:44:18ja vise nikad necu jesti sladoled jer ovo je ............................ nikad vise jer me ovo podsjetilo na sladoled, bljak, dobro da je ovo izbrisano jer ja imam sporu vezu pa sam morao par puta gledatako hoces stavim ti ja link jos jednom pa uzivaj gledaj ti kolko oces ja vise necu hvala