Općenito > Generalno o skuterima

Elektricna pumpa vode

<< < (4/6) > >>

Mr J:

--- Citat: Punisher - 11 Rujan, 2007, 10:58:33 ---Baš sam htio to spomenuti, u pet shopovima ima tih pumpi za ribe i ostale morske beštije pa J vidi ako bi ti što pasalo...

BTW: kako ti to već nije palo na pamet, pa već si bio kad si kupovao one cjevčice ako se ne varam  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ma vidio sam ih ali su bile sa slabim protokom svega nekoliko stotina litara na sat... a s tim ne zelim riskirati...

Punisher:

--- Citat: Mr J - 11 Rujan, 2007, 11:10:13 ---
--- Citat: Punisher - 11 Rujan, 2007, 10:58:33 ---Baš sam htio to spomenuti, u pet shopovima ima tih pumpi za ribe i ostale morske beštije pa J vidi ako bi ti što pasalo...

BTW: kako ti to već nije palo na pamet, pa već si bio kad si kupovao one cjevčice ako se ne varam  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ma vidio sam ih ali su bile sa slabim protokom svega nekoliko stotina litara na sat... a s tim ne zelim riskirati...

--- Kraj citata ---
A jbg onda sretno u traženju...

Benjamin:

--- Citat: Punisher - 11 Rujan, 2007, 10:58:33 ---
--- Citat: Hrga - 10 Rujan, 2007, 13:16:04 ---ma ima u svakom pet centru pumpa ja ako cu uzimat uzet cu 1000+ l/h kada budem stavljao vodeno stavit cu elektricnu umjesto klasicne

--- Kraj citata ---
Baš sam htio to spomenuti, u pet shopovima ima tih pumpi za ribe i ostale morske beštije pa J vidi ako bi ti što pasalo...

--- Kraj citata ---

Ta punpa ne pumpa dosta vode.Odnosno premali je protok vode.I neznam kolko su pouzdani na grijanje ipak se voda preko ljeta zagrije na 60-70 stupnjeva.

Mr J:

--- Citat: Benjamin - 11 Rujan, 2007, 20:18:00 ---Ta punpa ne pumpa dosta vode.Odnosno premali je protok vode.I neznam kolko su pouzdani na grijanje ipak se voda preko ljeta zagrije na 60-70 stupnjeva.

--- Kraj citata ---

60, 70 stupnjeva je ispod radne temperature automobila i motora, skutera... :D Pogledaj na koliko ti je kazaljka kada se vozis...

SlowRider:
Ja sam sretan kada je na 60-70 stupnjeva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju