Općenito > Generalno o skuterima

Elektricna pumpa vode

(1/6) > >>

Mr J:
Tko zna gdje ima za kupiti elektricnih vodenih pumpi, da rade na 12V i da im se moze stelati brzina?!

Razmisljam s vremenom ugraditi el. pumpu tako da se ne zezam sa ovom pumpom na piaggiu koja je varljiva, onda bih mogao izvaditi i uljnu pumpu i sav taj mehanizam... skinuo bih i rezervar ulja... to bi onda bio dobar posao...

SlowRider:
Mozda pumpa od centralnog grijanja i sl. ??? Brzina im se moze stelati,malih su dimenzija, mozda postoje od 12V.

eladio:
hm..

interesantan zahvat..

na sta se onda u biti treba paziti? protok?  ???  :toothy3:

SlowRider:
O tome sam i ja razmisljao, ali nije mi isplativa investicija i nepotrebna je, jer nemam vodenu pumpu u bloku.
Dobio bi malo vise snage na masini, i ova je regulacija dobra, jer brze postignes radnu temp.

Imao sam negdje sliku skutera sa el. pumpom, okrugla je, promjera 5 cm, duzine 20-ak.

Mr J:

--- Citat: eladio - 07 Rujan, 2007, 17:31:31 ---hm..

interesantan zahvat..

na sta se onda u biti treba paziti? protok?  ???  :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma to je obicni elektromotor u kucistu sa propelerom... trebao bih regulator brzine kako bih stimao protok vode a time i hladjenje masine... ako nista, sam ga napravim ali bih trebao neku malo jacu vodenu pumpu, budem to pogledao usput... Ali ako netko sa sigurnoscu zna gdje ima onda super...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju