pa koji k... pise 7kw i opet nemoze vrijediti kao 3 ona da se useres!!!!!!!!!
Ajd evo da ti skratim muke...znam čovjeka koji je išao gledat taj motor.
uglavnom motor se prodaje vec nekih godinu dana,evo citat sa PHSM foruma:
Račun nema jer je navodno dopeljan u dijelovima iz AU. A sad da vam kažem u kakvom je stanju...ugl. nemrem vjerovati da 4 god star motor može tako izgledati (vjerojatno nije ni kune uložio u njega otkad ga je kupio) palac_dole
Prednji kotač ima na jednom rubu tak savinuto....to je morao s praznom gumom je*ački lupiti negdje! Sic poderan na jednom mjestu, semerinzi na vilicama puštaju, zadnji kotač ima lufta po 1cm lijevo i desno. lanac pri kraju, zadnja guma gotova. A što se tiče mašine...došli tamo, mašina topla. Kaže da nije ni pipnuo mašinu u ove 4 god. Pitam ga zašto su mijenjani dihtunzi...pa veli dok se mijenjao klip. toliko da nije dirana mašina. Radi na visokom ler gasu, a nisam ga mogao smanjiti na karburatoru....ali "to tako mora raditi!" hehe... A ono, dobacivanja od ekipe sa strane (dođemo gledati motor, a ono pola sela dođe s Baotianima gledati kak su došli kupci, hehe)..."ma to ti je motor sad u najboljoj snazi, bolji od ovih novih jer ga se ne treba razrađivati", kaže stari sinu: "ja ti nebum više davao novaca za drugi motor!", i onda kaže meni: "nemreš ništa kupiti za te novce, ja sam prošle godine kupio ovog skutera za 18.000kn (neka gilera od 50ccm)....ma joooj, evo pitam radi reda na kraju dok sam mu sve rekao što mu ne valja na motoru, koja bi bila zadnja cijena? Kaže mali: Pa evo ajde dam ga za 2700-2800e! WTF??? a u oglasu je 2700e.
Rekoh, ništa dečki, sretno s prodajom.
Sva sreća da smo išli gledati po mraku jer bih još toliko grešaka našao na motoru!
Evo sad razlog zašto je tak dugo u oglasniku.