primjetio sam na karburatoru na onoj cjevčici što visi okomito,kolko sam čitao ovdje po forumu to je neka blokada...ugl.,kad skut stoji ugašen da je ta cjevčica onako kao malo mokra na vrhu. ne curi ništa niti ne kapa uopće,samo kad ju stisnem sa dva prsta ostanu mi malo onako vlažni i tamno žuto je to i naravno ima miris po benzinu. i onda kad ju istisnem suha je dalje,nema tu ni kap tekućine malo onako samo,i to se dešava nakon šta sam riktao smjesu na onom šarafiću. skuter ide normalno, zašto vlaži tu cjevčicu?
dalje,kupio sam motulovo ulje po preporuci servisera. nisam ga još natočio,dali trebam čekat da skuter potroši ovo šta ima još u rezervaru starog ulja ili mogu nadolit motul u to?
za kraj pitanje,šta bi se valjalo promjenit na skutu da ide bolje i bude jači malo? sve je serijski,2002.god.,10700+ km,mislim da nije ništa dirano u mašini, kod mene je od 2007.god. prijašnji vlasnik je samo gumu zadnju mjenjao,drugo mislim ništa nije dirano,serviser je rekao da je sve ok nakon šta je pregledao sve. da će na oko 20000 trebat mjenjat klip,karike.... Što bi se dalo promjenit a da nije neka skupa investicija? da su djelovi serijski recimo? nisam za neki tuning a ni novaca nemam, da je skuter serijski al da ide. auspuh možda ili tako nešto?
Savjetujte,hvala!