Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Kritika na pojedine oglašivače

<< < (6/12) > >>

wonderkid:

--- Citat: marin-w - 18 Lipanj, 2010, 11:40:00 ---"takvi likovi" eto mene zivciraju likovi koji su na zutoj listi,a bili su na crvenoj i onda tu svima nama dijele pravdu !

--- Kraj citata ---
a zasto nebi djelilili ako su u pravu,vidim i ti si postavljao krivo oglase,5 oglasa za i u svakom oglasu 1 dio za prodat umjesto da si to u sve stavio

Drnda:
ja osobno ako ima hrpa stvari ne stavim slike odmah, nego napisem, slike na pm, jer nki djelovi inace tesko se prodaju, pa samo bezze slike stavljam, jer ne isplati mi se stavljati 30 slika, tj za svaku stvar jednu,kada preko pma neko javi i dam mu ako treba i 10 slika.. jednostavno, puno se nekima ucitaje stranica ili trebam sat vremena na uploadanje koristiti..

marin-w:

--- Citat: wonderkid - 18 Lipanj, 2010, 11:48:39 ---a zasto nebi djelilili ako su u pravu,vidim i ti si postavljao krivo oglase,5 oglasa za i u svakom oglasu 1 dio za prodat umjesto da si to u sve stavio

--- Kraj citata ---

Nisam postavio vec sam obnovio stare oglase postavljene prije 1-2god jer mi svi dijelovi stoje na istom mjestu i htio sam se toga rijesit ....zamolio sam eladia preko pm da mi to potrpa u jedan ali on nije modelator oglasa :)....mozda sam mogao i sam nekako slike prenest i potrpat u jedan ali eto neznam kako :)

Je,ja sam po tom pitanju pogrijesio....ali di se on medju svima nadje prozivat :)

I necu nastavljat ovo pisanje,naso sam se prozvan a nevolim bit prozvan od bilo koga pa makar i bio u krivu sta u ovom slucaju jesam bio ali svejedno.......!

Nabukodonozor:

--- Citat: efz - 18 Lipanj, 2010, 06:51:06 ---onda suti i trpi........pa nek taj ili ti koji te zavlace, zavaljaju i nekog drugog  :dontknow:

--- Kraj citata ---

.. ma bile su u pitanju neke plastikice,sitni dijelovi,kada bolje razmislim i bolje da nisam dobio,kada bude nešto konkretno
   odmah udaram !! .. idem pohvaliti dobre trgovce,a ima ih !! ..

Luka 0101:

--- Citat: marin-w - 18 Lipanj, 2010, 12:10:51 ---Nisam postavio vec sam obnovio stare oglase postavljene prije 1-2god jer mi svi dijelovi stoje na istom mjestu i htio sam se toga rijesit ....zamolio sam eladia preko pm da mi to potrpa u jedan ali on nije modelator oglasa :)....mozda sam mogao i sam nekako slike prenest i potrpat u jedan ali eto neznam kako :)

Je,ja sam po tom pitanju pogrijesio....ali di se on medju svima nadje prozivat :)

I necu nastavljat ovo pisanje,naso sam se prozvan a nevolim bit prozvan od bilo koga pa makar i bio u krivu sta u ovom slucaju jesam bio ali svejedno.......!

--- Kraj citata ---
ja bi te samo molio da mi citiras post di sam ja isao nekoga prozivat..
I kakve veze to ima sto sam ja na zutoj listi.. jbg. mladost ludost napravio sam sranje, ALI sam RIJESIO sve dugove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju