Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Kritika na pojedine oglašivače

(1/12) > >>

Vuki:
Evo ovako imam kritiku na pojedine oglašavače pa bih molio sve da se potrude staviti u oglas ako zaista žele nešto prodati kontakt broj, cijenu i ono najvažnije par slika, a ne da ja npr. kontaktiram prodavača i tražim slike a on pizdi kako on nema vremena za takva sranja itd. itd. Pa zar bi ja kao kupac trebao neznam lupit iz Karlovca u Slavoniju il Dalmaciju da bi vidio motor samo zato jer je netko lijen stavit par slika  :o
Eto nadam se da će se situacija popravit sa pojedincima  :icon_biggrin:

eladio:
a gle, oni koje zele prodati, oni ce se potruditi oko postavljanja oglasa..

ovi ostali tesko da ce prodati nesto samo tako  :redface:

mhr-team:

--- Citat: eladio - 16 Lipanj, 2010, 19:19:54 ---a gle, oni koje zele prodati, oni ce se potruditi oko postavljanja oglasa..

ovi ostali tesko da ce prodati nesto samo tako  :redface:

--- Kraj citata ---

upravo tako... a iskreno ako ne želi staviti slike znaj da se tu radi vrlo vjerojatno o "sumnjivim" dijelovima.... tako da bolje ne kupovati...

Luka 0101:
bas u zadnje vrijeme pratim trznicu i tak me nevira kad netko ne stavi cjenu... OK nemoras stavi slike, rijesit ce se preko PM.a ali cijena bi trebala biti obvezna (mislim da i je)..
I strasno me nerviraju oi padobranci koji bampaju svakih par sati... Svi su se zalili kad je kico bio moderator ali sta je je ... bio je red..

efz:

--- Citat: Luka 0101 - 16 Lipanj, 2010, 20:12:01 ---bas u zadnje vrijeme pratim trznicu i tak me nevira kad netko ne stavi cjenu... OK nemoras stavi slike, rijesit ce se preko PM.a ali cijena bi trebala biti obvezna (mislim da i je)..
I strasno me nerviraju oi padobranci koji bampaju svakih par sati... Svi su se zalili kad je kico bio moderator ali sta je je ... bio je red..

--- Kraj citata ---
o cem ti pricas  :icon_scratch:

padobranaca je bilo i bit ce ih............a nepotpuni oglasi i prijevremeni bumpovi se uredno rijesavaju, mozda nesto i promakne moderatorima, ali mislim da ipak ima reda na trznici  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju