Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Kritika na pojedine oglašivače

<< < (5/12) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: Luka 0101 - 16 Lipanj, 2010, 20:12:01 ---Svi su se zalili kad je kico bio moderator ali sta je je ... bio je red..

--- Kraj citata ---

aj neko pametan :)

al jebga ja nisam valjao jer sam svoj poso radio, sad nevalja kad se ovak radi...dode mi da se zapitam sta onda ljudi hoce zapravo?

Kad je red ne pase jer sam policajac a provodio sam pravila, strogo ali pravedno, sad kad je ovak velite opet katastrofa... :dontknow:

cameosb:
ili npr da ima zelene brojeve dobrih trgovina a zutom i mcrvenom losih i sumnjivih

rating neki

marin-w:
Ja nisam bio skoro dobrih 2 god na forumu i sad hocu neke dijelove i moram gleda tko ja na crvenoj,tko na zutoj...tko bi mogao doc na zutu a tko na crvenu....tko je vec bio na listi pa je maknut ! A znamo onu jednom lopov uvijek lopov....... !

Ja samo mogu rec da prije tih 2godine nije bilo nikakvih lista i da je sve bilo korektno....bilo je 2-3mangupa ali ovo danas !!!

Ovo bi trebalo bit mjesto sigurne kupovine a ne crvenih i zutih lista....¸neisporucenih i krivo isporucenih predmeta....zajeba i pokusaja zajeba....prevara i sl...

marin-w:

--- Citat: Luka 0101 - 16 Lipanj, 2010, 20:28:36 ---nitko nije rekao da nije red na trznici..
npr. zarbanjeni su oglisa da u tekstu nista ne pise osim linka sa npr. auti.hr ili njuskalo itd...
odi na ostale oglase i u prve dve strane imas bar 5 takvih oglasa... ok nije problem kliknut na likn ali ako nije dozvoljeno onda jbg. nije dozvoljeno..
Nemoj se nac prozvanim, nisam ja mislio da admini/modovi ne rade svoj posao neg me eto iz neznam kojeg razloga zivciraju takvi likovi..  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

"takvi likovi" eto mene zivciraju likovi koji su na zutoj listi,a bili su na crvenoj i onda tu svima nama dijele pravdu !

Luka 0101:
dečec a skim se ti svađaš...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju